ALKARAZ JE ISPAO PRAVI ŠMEKER! Mnogi ovo ne bi uradili, ali on jeste (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova situacija će ostati upamćena kao primer poštovanja pravila.

ALKARAZ JE ISPAO PRAVI ŠMEKER! Mnogi ovo ne bi uradili, ali on jeste (FOTO)

Foto: Profimedia

Uzbudljivo finale Olimpijskih igara u Parizu, u kojem srpski teniser Novak Đoković igrao i pobedio sa 2:0 (7:6, 7:6) protiv mladog Španca Karlosa Alkaraza, donelo je veliku dramu i nezaboravne trenutke. U jednom od ključnih momenata meča, na početku 12. gema drugog seta, Novak Đoković je servirao pri vođstvu Alkaraza od 6:5, kada se desio zanimljiv incident koji je izazvao burne reakcije.

Lopta je zakačila vrh mreže i pala u Alkarazovo polje, a sudija je prvobitno pokazao da je lopta aut. Ova odluka je izazvala bes Novaka Đokovića, koji je reagovao izuzetno emotivno. Španski teniser Alkaraz je čak sišao dole da pokaže gde je loptica pala, dok je i sam Novak uputio prigovor sudiji. U neobičnoj situaciji, Alkaraz je pokazao izuzetan sportski duh i priznao da je lopta zapravo pala u polje, čime je naterao sudiju da promeni svoju odluku.

 

 


Ovaj incident je pokazao koliko su teniseri fokusirani i emotivno investirani u meč, ali isto tako i koliko je važan fer plej i sportsko ponašanje na terenu. Novak Đoković je pokazao svoju strast i borbenost, ali je isto tako i iskazao poštovanje prema pravilima igre i fer pleju. Reakcija Alkaraza takođe zaslužuje pohvalu, jer je pokazao izuzetan karakter i sportski duh u ključnom trenutku meča.

Ova situacija će ostati upamćena kao primer poštovanja pravila, fer pleja i sportskog duha na teniskom terenu. Novak Đoković i Alkaraz su pokazali da su vrhunski sportisti koji ne samo da donose uzbuđenje na terenu, već i promovišu vrednosti fer igre i sportskog ponašanja. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju rasplet ove neizvesne borbe za zlato na Olimpijadi u Parizu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading