ALKARAZ NA VELIKIM MUKAMA! Španac utučen zbog Novakove majstorije, pa uradio OVO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preveliki je to zalogaj za njega.

ALKARAZ NA VELIKIM MUKAMA! Španac utučen zbog Novakove majstorije, pa uradio OVO (VIDEO)

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković je hrabro koračao ka osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, gde se našao u spektakularnom finalu sa mladim španskim teniserom Karlosom Alkarazom. Iako je Alkaraz pokazao sjajan tenis, Đoković je uspeo da osvoji prvi set, što je bio veliki korak ka osvajanju zlatne medalje.

Gubitak seta je izazvao vidnu nervozu kod mladog Španca, koji je bio izrazito razočaran rezultatom. Prvo je pokazao nameru da polomi reket, ali se ipak smirio i seo na klupu. Nakon toga, prekrio je glavu peškirom, pokazujući koliko mu je teško palo što je izgubio prvi set.


S druge strane, Novak Đoković je pokazao izuzetnu koncentraciju i odlučnost tokom celog meča. Njegova mentalna snaga je bila očigledna, a publika je uživala gledajući kako se nosi sa pritiskom finala. Đoković je pokazao zašto je jedan od najvećih tenisera svih vremena, dominirajući na terenu i držeći protivnika pod kontrolom.

Uz podršku brojnih navijača koji su glasno navijali za njega, Đoković je uspeo da zadrži visok nivo igre i da stekne prednost nad protivnikom. Atmosfera na stadionu je bila uzbudljiva, a Novak je pokazao da mu takva podrška daje dodatnu motivaciju da igra još bolje.

Ovaj meč je od velikog značaja za Novaka Đokovića, jer osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama bi predstavljalo krunu njegove veoma uspešne karijere. Svi su bili svesni koliko je ovo važan trenutak za njega, ali je Đoković uspeo da se izbori sa pritiskom i pokaže svoje najbolje teniske veštine.

Na kraju, Novak Đoković je trijumfovao nad Karlosom Alkarazom osvajanjem zlatne medalje na Olimpijadi u Parizu, čime je još jednom potvrdio svoj status kao jedan od najvećih tenisera u istoriji. Njegova mentalna snaga i izuzetne teniske veštine su ga dovele do ovog veličanstvenog uspeha, ostavljajući navijače i ljubitelje tenisa u potpunoj euforiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading