ĆUTI BRE, ĆUTI! Đoković KIPTI od besa na NAVIJAČA - PSOVKA mu došla ka ŠLAG NA TORTU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena atmosfera.

ĆUTI BRE, ĆUTI! Đoković KIPTI od besa na NAVIJAČA - PSOVKA mu došla ka ŠLAG NA TORTU! (VIDEO)

Foto: Profimedia

U finalu Olimpijskih igara, Novak Đoković se su upravo suočava protiv Španca Karlosa Alkaraza gde se zverski bore sa izazovom osvajanja zlatne medalje za Srbiju. U želji da ostvari ovaj istorijski uspeh, Đoković je pokazao svoju posvećenost i odlučnost tokom prvog seta meča na "Šatrijeu".

Tokom meča, Novak Đoković se suočava sa izazovima kako na terenu, tako i van njega. U jednom trenutku, dok je pružao svoj maksimum, Đoković se obratio jednom navijaču sa tribina, pokazujući svoju emotivnu stranu i odlučnost da se fokusira na igru.

- Ćuti bre, ćuti! -rekao je Novak, dodajući pord toga psovku.

Situacija u kojoj je Đoković odgovorio navijaču sa tribina pokazuje koliko mu je svaki poen u meču važan. Njegova reakcija na provokaciju pokazuje snagu uma i sposobnost da se koncentriše uprkos spoljnim distrakcijama.

Iako je bilo izazova na putu ka ostvarenju svog cilja, Novak Đoković je imao podršku navijača koji su ga bodrili tokom meča. Njihova podrška mu je pružila dodatnu motivaciju da se bori do poslednjeg poena.

Uz podršku njihovu i svoju odlučnost, Novak Đoković je nastavio da se bori za svaki poen, ostavljajući srce na terenu kako bi ostvario svoj san - osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Dok meč i dalje traje, neizvesnot i dalje raste. Mi ćemo da se podsetimo da je najbolji igrač u istoriji belog sporta redom je eliminisao Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), "kralja šljake" Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Nemca dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3) i Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6), tako da u odlučujuću bitku ulazi bez izgubljenog seta i sa samo jednim do kojeg je morao da stigne kroz taj-brejk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading