KAKVU PODRŠKU NOLE IMA! Evo ko sa tribina bodri Đokovića (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na tribinama stadiona "Filip Šatrije" prisutan je veliki broj poznatih ličnosti.

KAKVU PODRŠKU NOLE IMA! Evo ko sa tribina bodri Đokovića (FOTO)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, našao se u finalu Olimpijskih igara gde se takmiči protiv Karlosa Alkaraza, mladog i talentovanog španskog tenisera. Ovaj meč je izazvao ogromno interesovanje širom sveta, a posebno u Srbiji gde navijači željno iščekuju Novakov nastup u borbi za zlato.

Na tribinama stadiona "Filip Šatrije" prisutan je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima se ističe fudbalski reprezentativac Dušan Vlahović. Duci je odlučio da podrži našeg tenisera na ovom važnom meču, te je svoje prisustvo na tribinama podelio sa pratiocima na društvenim mrežama, posebno ističući podršku koju pruža Novaku.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Ovo finale je izazvalo veliko interesovanje javnosti, kako ljubitelja tenisa, tako i sportskih analitičara širom sveta. Očekuje se da će meč biti izuzetno uzbudljiv, s obzirom na kvalitet igre oba takmičara, ali i ulog koji je pred njima - osvajanje olimpijskog zlata.


Novak Đoković je već ostvario izuzetne uspehe tokom svoje karijere, ali osvajanje olimpijskog zlata bio bi još jedan istorijski momenat u njegovoj karijeri. Sa brojnim rekordima i trofejima iza sebe, Novak teži da postane prvi teniser u modernoj eri koji je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u singlu.

Prisustvo poznatih sportista poput Dušana Vlahovića na tribinama dodatno podiže atmosferu i motiviše sportiste poput Novaka Đokovića da pruže svoj maksimum na terenu. Ova podrška takođe pokazuje jedinstvo i solidarnost među sportistima različitih disciplina, čime se promoviše duh fer pleja i sportskog nadmetanja.

Meč finala Olimpijskih igara između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza predstavlja jedinstveni sportski događaj koji privlači pažnju širom sveta. Prisustvo poznatih sportista na tribinama dodatno obogaćuje ovaj događaj, a ljubitelji tenisa nestrpljivo iščekuju ishod ovog uzbudljivog duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading