LALATOVIĆ SE NUDI HRVATIMA?: Voleo bih da osvojim titulu sa njima, to je veliki klub!

Autor:

Sport

03.08.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak bi voleo da se oproba u komšiluku!

LALATOVIĆ SE NUDI HRVATIMA?: Voleo bih da osvojim titulu sa njima, to je veliki klub!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović trenutno je bez kluba. Bivši strateg Crvene Zvezde, vodio je 19 klubova tokom svoje trenerske karijere, a poslednji angažman imao je u Spartaku iz Subotice. Poznat je po karizmatičnom stilu vođenja i kontroverznim izjavama.

U nedavnom Denis podcastu, Lalatović je izrazio želju da vodi Hajduk Split, navodeći dugi ček kluba na titulu i svoje lične veze sa regionom. 

- Hajduk je dugo čekao titulu, ali i Srna, Pletikosa, Hrgović... U Hajduku su igrali moji veliki prijatelji i mislim da Hajduk kao klub zaslužuje da osvoji titulu - rekao je Lalatović i dodao:

Foto: Jelena Grlić

Nenad Lalatović

- Nikada nisam imao ponudu iz Hrvatske, ali ako sam dobio, zašto ne? Voleo bih da postanem trener Hajduka i da sa njima osvojim titulu. Hajduk je veliki klub i ima sjajne navijače, ali pitanje je da li prihvatili bi me, jer dolazim iz Srbije, ako bi me prihvatili, ne bih imao ništa protiv da radim u Hajduku i da im donesem titulu - istakao je Nenad Lalatović.

Tokom svoje trenerske karijere, Lalatović je pretežno vodio manje srpske klubove poput Radničkog Niša, Radničkog iz Kragujevca, Voždovca i Mladosti iz Novog Sada. Sa 475 odigranih mečeva, ostvario je 229 pobeda, 116 remija i 130 poraza, što rezultira procentom pobeda od 48.21. U međuvremenu, Hajduk Split trenutno predvodi Đenaro Gatuzo dok se upuštaju u svoju potragu za titulom.

Hajduk Split će započeti sezonu hrvatskog prvenstva sutra u 21h na stadionu Poljud protiv Slaven Belupa. Pre toga, prošli su Toršavn u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija, a njihov sledeći evropski protivnik biće Ružomberok iz Slovačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading