SIN VEDRANE RUDAN IZGOVORIO REČI ZBOG KOJIH SE TRESLA! Čeka da CRKNE kako bi joj se USELIO U KUĆU, mrak joj pao na oči

Autor:

Zabava

03.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica otkrila detalje odnosa sa porodicom!

SIN VEDRANE RUDAN IZGOVORIO REČI ZBOG KOJIH SE TRESLA! Čeka da CRKNE kako bi joj se USELIO U KUĆU, mrak joj pao na oči

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Vedrana Rudan

Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan otvorila je svoje srce i podelila sa svojim čitaocima neke intimne detalje iz svog odnosa sa sinom i unukom. U svom karakterističnom stilu, Rudanova je opisala trenutak kada joj se unuk najavio, ističući da ga mesecima nije videla zbog neslaganja sa sinom. Naime, sin joj je zabranio da viđa unuka dok ne "dođe pameti", što je izazvalo burne emocije kod same autorke.

Sin mi je rekao: "Kreši sam zabranio da ti dolazi dok ne dođeš pameti" - piše Rudan i dodaje da joj je rekao da je osramotila celu porodicu, ali mu je ona u svom stilu odgovorila:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vedrana Rudan priznala da ne voli svog sina

- Imaš svoj život. Nećeš me ucenjivati unukom. Mogu i bez tebe i bez njega. Spustila sam slušalicu. Nije da ja ne volim Krešu, ne volim sina, ali današnji unuci nisu kakvi su nekad bili. Mene je u Krešinim godinama veselila šetnja s nonom kroz polja orošena šumskim jagodama. Kad dođe k meni, sedne za moj radni sto, krene igrati igrice, noge drži na stolu i izgovara: "Sok! Čips! Pohovano"!

Kako dalje navodi, sin joj je ipak dovezao unuka, ali čim ga je ostavio na pragu njenog dvorišta, odjurio je bez pozdrava.

Republika

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Vedrana Rudan opisala sukob sa sinom

- "Stara, jesi li slepa? Svi te ti muškarci iskorištavaju". "Kako ti, sine, ne vidiš da i ja iskorištavam njih"? "Mama! Ti si starica! Ostaćeš gole gu***e"! "Ne brini ti o mojoj gu***i. Brini o svojoj. Ti si balavac u pedesetoj koji jedva čeka da mu majka crkne da bi uselio. Zašto sebi sam ne kupiš kuću"? "Kako"? "Nigde ne piše da majka do smrti mora brinuti o svojoj deci i polagati im račune. Ti si razmaženi stari klipan" - prepričava Vedrana jedan od okršaja sa sinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading