TRI ČASA ČEKANJA NA HORGOŠU! Najnovije informacije o stanju na putevima i zadržavanju na graničnim prelazima

Autor:

Vesti

03.08.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na auto-putu E-70, na deonici između petlji Dobanovci i Beograd, izvode se radovi na rehabilitaciji preticajne saobraćajne trake, koji će trajati do 5. avgusta 2024. godine.

TRI ČASA ČEKANJA NA HORGOŠU! Najnovije informacije o stanju na putevima i zadržavanju na graničnim prelazima

Foto: TANJUG/ SINIŠA KOPUNOVIĆ/bs

U Srbiji su u toku razni radovi na putevima, uključujući rehabilitaciju nadvožnjaka na petlji Ćuprija iznad auto-puta E-75, koja će trajati do 30. avgusta 2024. godine, uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima. Na deonici Knjaževac - Tresibaba izvode se radovi na sečenju šiblja u putnom pojasu do 6. avgusta 2024. godine, dok će se na putu Glušci – Bogatić (Glogovac), u mestu Metković, 6. avgusta izvoditi radovi na urezivanju induktivnih petlji za automatski brojač saobraćaja.

Na auto-putu E-70, na deonici između petlji Dobanovci i Beograd, izvode se radovi na rehabilitaciji preticajne saobraćajne trake, koji će trajati do 5. avgusta 2024. godine. Saobraćaj se u zoni radova odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom, kao i preticajnom trakom vezne rampe. Na deonici Gornja Sabanta - Rekovac, ka Gornjoj Sabanti, radovi na rehabilitaciji trajaće do 10. septembra 2024. godine, uz naizmenično propuštanje vozila i ograničenje brzine na 20 km/h.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. Na graničnim prelazima situacija je sledeća: Na Horgošu se čeka 180 minuta na izlazu i 60 minuta na ulazu, dok na Horgošu 2 čekanje na izlazu iznosi 60 minuta. Na Bačkim Vinogradima čekanje na izlazu je 90 minuta, a na ulazu 180 minuta. Na prelazu Gradina čeka se 60 minuta za putnička vozila na oba smera, dok za teretna vozila na izlazu čekanje traje 60 minuta. Na prelazu Preševo čeka se 50 minuta na oba smera, dok na Gostunu čekanje na ulazu iznosi 30 minuta. Na prelazu Batrovci čekanje je 60 minuta na izlazu i 30 minuta na ulazu. Na prelazu Šid čekanje je 30 minuta na oba smera, dok se na Sremskoj Rači čeka 30 minuta na izlazu i 45 minuta na ulazu. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi se u izveštaju "Putevi Srbije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading