"JEDINO ME NOLE ZANIMA"! Maja Berović progovorila O SKANDALU na Olimpijskim igrama: " DIGLA SE VELIKA FRKA"!

Autor:

Zabava

02.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o najaktuelnijoj temi današnjice!

"JEDINO ME NOLE ZANIMA"! Maja Berović progovorila O SKANDALU na Olimpijskim igrama: " DIGLA SE VELIKA FRKA"!

Foto: ST/Dragan Kadić, Profimedia

Naša pevačica Maja Berović ove godine odigrala je prvu ulogu u filmu "Megdan: Između vode i vatre", koji je svetsku premijeru imao 7. jula na festivalu Iskija Global u Napulju. U filmu igraju i Vojin Ćetković, Enis Bešlagić, Viktor Savić, Nina Seničar...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Maja Berović

Iako je zbog pevačkih obaveza bila sprečena da dođe i prisustvuje premijeri, njen doprinos filmu je bio primećen i pohvaljen, a pevačica je nastavila letnju sezonu u velikom stilu.

Pevačica je juče održala održala nastup za pamćenje u Budvi, a pre nego što je izašla na scenu govorila je za medije o aktuelnim temama. Trenutno su u toku Olimpijske igre u Parizu, koje prati ceo svet, a pevačica je otkrila da li i ona stiže da gleda naše sportiste, zbog brojnih poslovnih obaveza.

- Iskrena da budem, nisam pratila, zato što sam radila i nisam imala vremena, ali vidim da se digla neka ozbiljna frka, da su bili skandali. Pratim Noleta jedino, to me jedino jako zanima - priznala je Maja, koja se potom osvrnula na peh koji je nedavno imala kada je pala na nastupu:

Foto: Profimedia

Novak Đoković

- Takve stvari su nažalost najzanimljivije, ali ustala sam ponosno kao da se ništa nije desilo. Pred svaki nastup razmišljam šta obuvam, ali ovo mi je svega drugi put da sam pala na bini - rekla je Maja za Blic. Pevačica je priznala i da vrlo rado sluša nove pesme koje su njene kolege objavile.

- Slušam dosta novih pesama i od Tee i od Milice, ima dobrih pesama. Nedavno sam išla na koncert Dina Merlina, obožavam ga i to mi je bila želja. Fantastično sam se provela. Volela bih da slušam Mariju Šerifović, nadam se da ću moći da odem na neki njen koncert - otkrila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading