RADUJ SE SRBIJO! Angelina Topić je u finalu Olimpijskih igara!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo Angelina!

RADUJ SE SRBIJO! Angelina Topić je u finalu Olimpijskih igara!

Foto: Profimedia

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Olimpijskih igara u Pariz i pored toga što nije uspela da preskoči iz trećeg puta visinu do 195 i uprkos povredi uspela je da se konsoliduje i ostvari neverovatan uspeh. Svaka čast za ovako mladu devojku koja je prebrodila sve strahove i savlada tremu koja je bila prisutna.

Angelina je prvo preskočila visinu od 188, takođe iz trećeg pokušaja, a potom na isti način i 192. Mnogi su očekivali da će odustati od nastupa, ali hrabrost i želja za takmičenjem naveli su je da ipak izađe na stazu. Ova odluka dobila je brojne pozitivne reakcije javnosti, a mnogi su istakli Angelininu upornost i hrabrost kao primer sportskog duha i istinske posvećenosti sportu.

Foto: Tanjug/AP

Angelina Topić

Ovo je stvarno veliki rezultat za mladu Topićevu koja je pokazala veliku hrabrost i odlučnost sa samo 19 godina. Finale će biti za dva dana, a boriće se 13 takmičarki. Kakvu mentalnu snagu je pokazala Angelina, to je za svaku pohvalu i ovo su sjajne vesti za celu srpsku atletiku. Ovo će dodatno pojačati samopouzdanje Angeline i nadamo se medalji ćerke slavnog Dragutina. 

Ovako nešto što je uradila Angelina se ne viđa često. Sa 19 godina videti ovaku odlučnost i hrabrost, zrelost, to je za svaku pohvalu. Sada za Topićevu sledi veliki izazov, a to je finalo. Nadamo se da će povreda biti prošlost i da će se za samu završnicu najprestižnijeg takmičenja sve srediti i biti na svom mestu. Sa srećom Angelina, već si Srbiju učinila ponosnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading