JAČA JE OD POVREDE! Angelina Topić se BORI za finale uprkos BOLU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topićeva odlučila da se bori za finale!

JAČA JE OD POVREDE! Angelina Topić se BORI za finale uprkos BOLU!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Reprezentativka Srbije u atletici i državna prvakinja u skoku u vis, Angelina Topić, pokazala je izuzetnu hrabrost i odlučnost kada je uprkos povredi skočnog zgloba odlučila da nastupi u kvalifikacijama. Ova hrabra odluka izazvala je pažnju javnosti i postala inspiracija mnogima.

Na dan takmičenja, Angelina je doživela povredu skočnog zgloba tokom zagrevanja. Mnogi su očekivali da će odustati od nastupa, ali hrabrost i želja za takmičenjem naveli su je da ipak izađe na stazu. Ova odluka dobila je brojne pozitivne reakcije javnosti, a mnogi su istakli Angelininu upornost i hrabrost kao primer sportskog duha i istinske posvećenosti sportu.

Foto: Starsport

Angelina Topić

Prema informacijama sa terena, Angelina je odlučila da ne preskoči prvu prepreku visine 1.83 metra, kako bi dobila dodatno vreme za odmor i pokušala da nastupi. Ova odluka je izazvala dodatnu pažnju javnosti i podigla strepnju u vezi sa njenim daljim nastupom. Topićeva je skakala dva puta, ali nije uspela da preskoči. Međutim, imaće mlada Angelina još jedan pokušaj.

Angelinu je očigledno uhvatila trema, ali je to sve posledica povrede, ali i njenih godina. Nadamo se da će Topićeva pobediti strah i tremu i uspeti da se konsoliduje i plasira u finale na Olimpijskim igrama, što bi bio fantastičan uspeh. Ona je dala sve od sebe kako bi se takmičila uprkos velikom bolu i povredu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading