EKSPLOZIJA DRAGUTINA TOPIĆA: Pogledajte reakciju slavnog atletičara nakon što se Angelina plasirala u finale OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno!

EKSPLOZIJA DRAGUTINA TOPIĆA: Pogledajte reakciju slavnog atletičara nakon što se Angelina plasirala u finale OI!

Foto: X/Screenshot

Srpska atletičarka Angelina Topić je ostvarila neverovatan uspeh na Olimpijskim igrama uprkos problemu sa povredom skočnog zgloba. Mlada Srpkinja je na zagrevanju nezgodno doskočila, što ju je limitiralo tokom takmičenja. Ipak, upornost i hrabrost su je vodile ka cilju, te je uspela da preskoči visine od 188 i 192 centimetra, oba puta iz trećeg pokušaja.

U finalu je Angelinu čekala Amerikanka Vašti Kaningem, koja je takođe imala problema sa preskakanjem visina. Uz podršku svog oca Dragutina, koji je skakao od radosti na tribinama, Angelina je sa suzama napustila zaletište nakon što je Kaningem oborila treći put. Ovaj neizvestan i emocionalno nabijen trenutak dodatno je istakao snagu volje i odlučnost mlade srpske atletičarke.

 

Ovaj podvig Angelina Topić na Olimpijskim igrama ne samo da predstavlja njen lični trijumf, već i inspiraciju za sve mlade sportiste. Njena izdržljivost i odlučnost su primer kako se uz istrajnost i podršku može prevazići i najveća prepreka.

Ovo je stvarno veliki rezultat za mladu Topićevu koja je pokazala veliku hrabrost i odlučnost sa samo 19 godina. Finale će biti za dva dana, a boriće se 13 takmičarki. Kakvu mentalnu snagu je pokazala Angelina, to je za svaku pohvalu i ovo su sjajne vesti za celu srpsku atletiku. Ovo će dodatno pojačati samopouzdanje Angeline i nadamo se medalji ćerke slavnog Dragutina. 

Ovako nešto što je uradila Angelina se ne viđa često. Sa 19 godina videti ovaku odlučnost i hrabrost, zrelost, to je za svaku pohvalu. Sada za Topićevu sledi veliki izazov, a to je finalo. Nadamo se da će povreda biti prošlost i da će se za samu završnicu najprestižnijeg takmičenja sve srediti i biti na svom mestu. Sa srećom Angelina, već si Srbiju učinila ponosnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading