VRUĆE JE BILO TOKOM PARISKE GALA VEČERI: Atraktivna američka glumica prišla Novaku - Jelena sa strane gledala sve! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.07.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve svetske zvezde ovoga leta se nalaze u francuskoj prestonici.

VRUĆE JE BILO TOKOM PARISKE GALA VEČERI: Atraktivna američka glumica prišla Novaku - Jelena sa strane gledala sve! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Ara

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, sa suprugom Jelenom, privukao je dosta pažnje svojim dolaskom na gala večeru "Luj Viton Fondacije" u Parizu.

Među gošćama se istakla i popularna američka glumica Zendaja, koja je izrazila oduševljenje susretom sa srpskim teniserom. Tokom njihovog susreta, Zendaja se izvinila Đokoviću zbog svojih teniskih veština prikazanih u filmu "Čelendžers", ali Novak je iznenadio svojim pozitivnim komentarima, ističući da su mu se njeni pokreti dopali.

Novak Đoković je na gala večeri u Parizu pokazao da uživa u društvu supruge Jelene, koja je bila uz njega tokom celog događaja. Njihova prisna i podržavajuća atmosfera privukla je pažnju prisutnih, dok su se Novak i Jelena opušteno družili sa ostalim zvanicama.

 

 

Novak Đoković je izazvao veliko interesovanje svojom spremnošću za predstojeće Olimpijske igre, gde će se takmičiti u tenisu. Njegov prvi meč zakazan je za subotu od 13.30, kada će se sastati sa Metjuom Ebdenom. Očekuje se da će Novak pružiti izuzetan sportski učinak na Olimpijadi, što dodatno podiže nivo uzbuđenja među ljubiteljima tenisa širom sveta.

Ukoliko, što svi očekujemo, savlada Australijanca, Novak bi već u drugom kolu olimpisjkog turnira trebao da se sastane sa Rafaelom Nadalom, što će biti istinski spektakl na terenima Rolan Garosa, a zanimljiv komentar na potencijlni meč Đoković je takođe izneo tokom pariske gala večeri.

Novak Đoković, kao globalna sportska ikona, privlači pažnju ne samo svojim teniskim veštinama, već i svojim harizmatičnim prisustvom na različitim događajima. S obzirom na njegovu posvećenost i spremnost za nove izazove, očekuje se da će i na Olimpijadi pokazati svoje najbolje performanse i nastaviti da inspiriše ljude širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading