ZBOGOM, MARIJA! Umrla jedna od najomiljenijih GLUMICA u Srba, sin se oprostio POTRESNIM REČIMA!

Autor:

Zabava

01.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula je u ranim jutarnjim satima 1. avgusta, samo tri dana pre svog rođendana!

ZBOGOM, MARIJA! Umrla jedna od najomiljenijih GLUMICA u Srba, sin se oprostio POTRESNIM REČIMA!

Foto: Shutterstock

smrt

Meksiko je izgubio jednu od svojih značajnih zvezda. Marija Eugenija Rios preminula je u ranim jutarnjim satima 1. avgusta, samo tri dana pre nego što bi napunila 89 godina. Njenu smrt potvrdio je njen sin, Andres Bonfiljio.

Na svom Fejsbuk nalogu, Bonfiljio je izrazio zahvalnost za sve molitve i obavestio da je njegova majka preminula deset minuta pre nego što je napisao post, odlučivši da se pridruži svom preminulom suprugu. "Neka večno budu srećni," napisao je. Takođe je dodao: "Zauvek ću te voleti, mamice, moje srce je slomljeno."

Nacionalna asocijacija glumaca Meksika (ANDA) takođe je potvrdila njenu smrt i uputila saučešće.

 

 

- Nacionalna asocijacija glumaca duboko žali zbog smrti naše koleginice Marije Eugenije Rios, koja je posvetila godine svog života našem sindikatu i dečjem vrtiću. Naše saučešće njenoj porodici, prijateljima, koleginicama i kolegama. Počivaj u miru -  naveli su na svojim Instagram i Tviter nalozima.

Marija Eugenija Rios Romero rođena je 4. avgusta 1935. godine u Meksiko Sitiju. Već od malih nogu pokazivala je strast prema glumi. Debitovala je na filmu 1958. godine u filmu "Strastveno ludilo" u kojem je igrala lik Marije. Iste godine se udala za glumca Oskara Morelija i zajedno su imali četvoro dece.

Njen prvi televizijski nastup bio je 1962. godine u telenoveli "Nasledstvo i tama". Od tada je radila u filmu, pozorištu i na televiziji. Neki od njenih najistaknutijih radova uključuju filmove "Znakovi zodijaka", "Tužna mladost" i "Divlji napad. Široj publici ostala je zapamćena po ulogama u telenovelama "Rubí" , "María Mercedes", "Polje strasti" i "Razočaranje", između ostalih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading