PAZI, NOVAK GAZI: Nakon "kralja šljake", sledi borba za četvrtfinale OI! Evo gde možete pratiti današnji Đokovićev meč!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.07.2024

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji belog sporta danas će biti u epicentru isteresovanja srpske sportske javnosti.

PAZI, NOVAK GAZI: Nakon "kralja šljake", sledi borba za četvrtfinale OI! Evo gde možete pratiti današnji Đokovićev meč!

Foto: Instagram.com/djokernole

Današnji dan je rezervisan za veliki teniski spektakl na Olimpijskim igrama u Parizu, gde će se Novak Đoković suočiti sa Dominikom Kepferom u osmini finala.

Ovo će biti njihov drugi međusobni duel, nakon što je srpski teniser trijumfovao u njihovom prethodnom susretu 2020. godine u četvrtfinalu mastersa u Rimu 2:1 (6:3, 4:6, 6:3). S obzirom na njihov prošli duel, očekuje se da će predstojeći meč biti izuzetno uzbudljiv i pun teniskih bravura.

U prethodnoj takmičarskoj rundi Novak Đoković je u "teniskom klasiku" eliminisao velikog rivala Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), dok je Nemac bio bolji od Matea Arnaldija nakon preokreta 2:1 (3:6, 6:2, 6:1). 

Foto: Profimedia

"Kralj šljake" je poslat u penziju

 

Sa poštovanjem prema Kepferu kao protivniku, Đoković je istakao da se raduje ovom duelu i da očekuje neizvesnu borbu na terenu. S druge strane, Kepfer je izrazio svoje uzbuđenje zbog drugog susreta sa najboljim teniserom na svetu.

Svi ljubitelji tenisa imaće priliku da isprate ovaj veliki meč putem televizijskog prenosa na kanalima RTS-a. Početak meča zakazan je za 12 časova, a očekuje se da će ovo biti jedan od najatraktivnijih mečeva osmine finala Olimpijskih igara u Parizu.

Pobednik ovog meča u četvrtfinalu očekuje duel sa boljim iz meča u kojiem će se sastati Argentinac Sebastijan Baez i Grk Stefanos Cicipas.

Uzbuđenje i iščekivanje su definitivno prisutni pred današnji meč između Novaka Đokovića i Dominika Kepfera. Očekuje se da će ova teniska poslastica pružiti nezaboravan sportski spektakl svim ljubiteljima tenisa širom sveta.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading