OVAJ PRIZOR NISTE VIDELI DO SADA: Zorana Pavić se PRVI PUT skinula u kupaći, evo kako izgleda sa 30 kilograma manje (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pozirala na plaži i pohvalila se rezultatima.

OVAJ PRIZOR NISTE VIDELI DO SADA: Zorana Pavić se PRVI PUT skinula u kupaći, evo kako izgleda sa 30 kilograma manje (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Poznata pevačica Zorana Pavić skinula se na plaži u kupaći kostim nakon što je uspela da skine čak 30 kilograma

Naime, ona se dugo borila sa viškom kilograma, kog je godinama bezuspešno pokušavala da se reši, a tek nedavno to joj je konačno pošlo za rukom. Zorana je uspela da dotera liniju, te se skinula i pokazala kako izgleda sa toliko kilograma manje.

Ona je pozirala na plaži u jednodelnom kupaćem i pohvalila se rezultatima.

 

 

Inače, ona je nedavno otkrila i metodu koja joj je napokon donela željene rezultate, ali je tom prilikom i upozorila da je niko ne sledi u tome, jer se ne radi o zdravom načinu gubljenja na težini.

- Skroz sam promenila ishranu. Dvadeset dana sam jela samo živ limun, bez kore. To nikako ne bih savetovala. Primetila sam da mi to ubija apetit, nosila sam ga sa sobom. To nikome ne bih preporučila, jer sam prilično narušila želudac. Ali, ja sam tako ubila apetit - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Inače, pevačica i dok je kuburila sa viškom kilograma, koji je prvenstvenom njoj smetao, bila je uvek vedra, pozitivna i nasmejana, pa taj problem niko drugi nije primećivao.

Ona je uvek smatrana jednom od lepših žena sa prirodnim oblinama i svojevrsnim šarmom i duhovitošću, koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnim.

Pavićevu mnogi smatraju i odličnim šoumenom i štimung majstorom, pa je to što je skinula veliki broj kilograma samo njoj benefit jer će se osećati poletnije i sa još više energije, koju mnogi, kada je ona u pitanju, obožavaju.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading