POZNAT NAREDNI NOVAKOV PROTIVNIK: Dok Nole vodi bitku sa Nemcem, ON ga čeka u četvrtfinalu OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stari znanci vodiće borbu za polufinale!

POZNAT NAREDNI NOVAKOV PROTIVNIK: Dok Nole vodi bitku sa Nemcem, ON ga čeka u četvrtfinalu OI!

Foto: Profimedia

Grčki teniser, Stefanos Cicipas je u osmini finala Olimpijskih igara u Parizu deklasirao Baeza rezultatom 7:5, 6:1, pokazavši impresivnu igru koja ga svrstava među glavne konkurente za osvajanje medalje na ovom prestižnom takmičenju. Upavo će Grk biti protivnik Novaku Đokoviću koji trenutno igra meč protiv Dominika Kefnera i na dobrom je putu da zakaže susret sa starim znancem.

Susret između Novaka Đokovića i Stefana Cicipasa zakazan je za četvrtak, a očekuje se da će ovo biti pravi teniski spektakl. Publika širom sveta će imati priliku da uživa u vrhunskom tenisu i da sa nestrpljenjem iščekuje ishod ovog velikog duela na Olimpijskim igrama.

Foto: Profimedia

Stefanos Cicipas

Stefanos Cicipas je poznat po svojoj izuzetnoj tehnici i agresivnom stilu igre, što ga čini veoma opasnim protivnikom na svakom turniru. Sa samo 22 godine, Cicipas već ima impresivan rekord na ATP turu i redovno se takmiči sa najboljim teniserima sveta. Njegova ambicija da osvoji velike turnire je evidentna, a uspeh na ovom turniru bi mu mogao doneti dodatni motiv za dalji napredak.

S obzirom na Cicipasovu popularnost i talent, njegovi navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju njegove naredne mečeve. Njegova harizma i sportski duh čine ga omiljenim među ljubiteljima tenisa, a potencijalni duel sa Novakom Đokovićem biće prava poslastica za ljubitelje ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading