VELIKA PROMENA U PARTIZANU PRED SUSRET SA DINAMOM IZ KIJEVA! Crno-beli okrenuli novi list (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Autor:

Sport

31.07.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na rezultat prvog meča, neizvesnost je velika, ali veruju da njihovi omiljeni fudbaleri imaju snage da se izbore za povoljan rezultat.

VELIKA PROMENA U PARTIZANU PRED SUSRET SA DINAMOM IZ KIJEVA! Crno-beli okrenuli novi list (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana se pripremaju za večerašnji revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva. Nakon poraza rezultatom 6:2 u prvom duelu u Lublinu, crno-beli su odlučni da pokažu svoju snagu i borbenost pred domaćom publikom.

Partizan će istrčati na teren u novim dresovima koji će predstavljati opremu kluba tokom tekuće sezone. Iako se novi dres ne razlikuje previše od prethodnog, primetne su nove štrafte na crnim linijama, čime se jasno razlikuje od prethodne verzije. Predstavljen je samo novi domaći dres, dok će gostujući ostati isti kao i onaj od prošle sezone.

Atmosfera je napeta pred večerašnji meč, a navijači Partizana se nadaju da će novi dresovi doneti i poboljšanje u igri njihovih ljubimaca. S obzirom na rezultat prvog meča, neizvesnost je velika, ali veruju da njihovi omiljeni fudbaleri imaju snage da se izbore za povoljan rezultat.

Urbani video klip, koji povezuje slavnu prošlost, sadašnjost i budućnost, sa akcentom na trouglu koji se pojavio na crnoj nijansi dresa, a prožet je na terenu stadiona, zidovima Beograda, sobama navijača.... Uz legendarnu fotografiju vanvremenskog kapitena Saše Ilića, okruženog peroticom fudbalera Lacija, blurovanu siluetu novog pojačanja Žoaa Grimalda, tetovaže, grafite, punu južnu tribinu i sve ono što simbolizuje klub iz Humske decenijama unazad, a objedinjeno je u samo jednoj rečenici u završnici:

- Find The Beauty in Darkness...

 


Nakon večerašnjeg meča, Partizan će u slučaju da izgube ovu utakmicu, igrati protiv Lugana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading