NEOČEKIVANO LOŠE OD NJE! Srpska plivačica napravila nikad gori skor!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završila je ispod crte.

NEOČEKIVANO LOŠE OD NJE! Srpska plivačica napravila nikad gori skor!

Foto: Tanjug/AP

Anja Crevar

Srpska plivačica Anja Crevar nije uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u disciplini 200 metara delfin. Sa vremenom od 2:18,46 minuta u kvalifikacijama, Anja je zauzela pretposlednje mesto u generalnom plasmanu, ostavši tako bez mogućnosti da se takmiči u polufinalu. Njeno vreme bilo je daleko od očekivanog, te je završila kao jedna od tri najslabije plasirane takmičarke koje nisu ostvarile prolazak u narednu rundu.

 

 

Crevar je imala izuzetno loše vreme u kvalifikacijama, značajno zaostavši za ostalim plivačicama. Razlika od čak sedam i po sekundi u odnosu na Kabanes Garsas iz Španije, koja je takođe bila među tri takmičarke koje su završile "ispod crte", jasno pokazuje da Anja nije uspela da pruži očekivani rezultat.

Srpska plivačica nije ostvarila očekivanja u disciplini 200 metara delfin na Olimpijskim igrama. Ipak, ostaje da se nadamo da će Anja imati priliku da pokaže svoj pun potencijal u budućim takmičenjima. Ona se sada okreće daljem radu i treninzima, sa ciljem da unapredi svoju tehniku i rezultat za sledeća takmičenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SwimOn (@swimonnews)

 

Anja je već ostvarila značajne uspehe u svojoj karijeri. Kao jedna od najperspektivnijih srpskih plivačica, osvajačica brojnih medalja na juniorskim i seniorskim prvenstvima, ona je pokazala da poseduje veliki potencijal. Njena posvećenost sportu i naporan rad daju nade da će se vratiti na vrhunski nivo. 

Navijači i zajednica pružaju veliku podršku Anji Crevar nakon ovog neuspeha. Mnogi veruju da je ona u stanju da prevaziđe trenutne izazove i da će se uskoro vratiti u formu. Njen tim je takođe uz nju, radeći na strategijama za unapređenje njene tehnike i performansi. Iako nije uspela da se plasira u polufinale, Anja ostaje nada srpskog plivanja sa svetlom budućnošću pred sobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading