NOVOSAĐANI IZ CRNOG DŽIPA IZGUBILI NOVČANIK PUN PARA NA GRANICI! Sreća pa je jedna Slađana poštenjačina! Biće joj zahvalni do kraja života!

Autor:

Vesti

31.07.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki čovek!

NOVOSAĐANI IZ CRNOG DŽIPA IZGUBILI NOVČANIK PUN PARA NA GRANICI! Sreća pa je jedna Slađana poštenjačina! Biće joj zahvalni do kraja života!

Foto: Shutterstock

Novčanik pun para ispao je iz crnog auta na grčko-makedonskoj granici, a pronašla ga je jedna Slađana iz Srbije.

U Fejsbuk Grupi Grčka info pojavila se njena objava u kojoj traži vlasnika izgubljenog "kožnog predmeta".

Upravo pronađen novčanik sa parama i slikom, na graničnom prelazu između Grčke i Makedonije ( iz Gr ka Mk). Molim dečka, koji je isti izgubio - iz crnog džipa, marke mercedes, NS table, da mi se javi u inbox. P.S. U džipu su bili troje tinejdžera i vozač - napisala je ona i pokrenula lavinu komentara.

Mnogi članovi grupe su pohvalili Slađanu.

- Veliki si čovek Slađana - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Ako imate broj registarskih tablica, kad dođete u Srbiju idite u prvu policijsku stanicu, pronaći će ga kao vlasnika vozila po tablicama.

Sudeći po reakcijama vlasnik još uvek nije pronađen.

- Svaka čast. Malo je danas takvih. Bog Vas blagoslovio. Nadam se da će dečko uskoro biti pronađen - glasili su neki komentari.

Podsećamo, prema informacijama Uprave granične Policije RS, teretna motorna vozila čekaju na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija na izlazu dva sata, a na Gradini i Sremskoj Rači tri časa.

Na GP Bogojevo teretnjaci čekaju 60 minuta.

Putnička motorna vozila na GP Gradina na ulazu čekaju 30 minuta, a na izlazu 40 minuta. Na GP Preševo i na ulazu i na izlazu iz zemlje vozila čekaju 30 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Auto Moto Savez Srbije napominje da se period pojačanog saobraćaja nastavlja.

- U narednim danima saobraćaj će biti još intezivniji jer se nalazimo u špicu letnje turističke sezone kada se u danima pre vikenda saobraćaj osetno pojačava, a u kojima je najveća koncetracija vozila na autoputevima, tada su i zadržavanja na najfrekventnijim prelazima najduža - navodi AMSS.

Horgoš je jedan od ključnih prelaza za putnički i teretni saobraćaj između Srbije i Mađarske.
Koristi se za prelazak vozila, putnika, kao i za prevoz robe.

Infrastruktura

Granični prelaz je opremljen saobraćajnim trakom za vozila, prostorijama za graničnu kontrolu i carinjenje, kao i infrastrukturom za efikasno obavljanje graničnih i carinskih procedura.
Ima posebne trake za putnička i teretna vozila, što omogućava bolju organizaciju saobraćaja i bržu obrada.

Saobraćaj

Granični prelaz Horgoš je veoma prometan, posebno tokom letnjih meseci i tokom godišnjih odmora kada se povećava broj putnika i vozila.
Često se koristi za tranzit prema drugim evropskim destinacijama, uključujući zemlje kao što su Mađarska, Austrija i druge članice Evropske unije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading