PORODIČNA TAJNA ĐOKOVIĆA: Novak otkrio ko mu je najveća podrška - evo kako Stefan reaguje na očeve poraze!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.07.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada se ponaša "kao mator".

PORODIČNA TAJNA ĐOKOVIĆA: Novak otkrio ko mu je najveća podrška - evo kako Stefan reaguje na očeve poraze!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu gde će već tokom sutrašnjeg dana u duelu sa dobro poznatim Grkom Stefanosom Cicipason pokušati da se plasira u polufinale i stigne na korak od toliko željene najsjajnije olimpijske medalje.

Nakon trijumfa nad Nemcem Dominikom Kepferom 2:0 (7:5, 6:3), Novak je u kratkoj izjavi na samom terenu izjavio

- Ovo je zaista najteži dan kada su vremenski uslovi u pitanju. Bilo je teško za obojicu, ali smo morali da se prilagodimo uslovima. Tokom meča smo se mnogo znojili. Promenio sam čak četiri majice. Iznanađen sam igrom Nemca. Lopta je danas bila brza, visoko je odskakala i bilo je teško prilagoditi se igri koju pruža Dominik. Želim da mu čestitam na fantastičnoj predstavi. Uspeo sam da prelomim prvi set u 12. gemu i čini mi se da je upravo to bilo i ključno za krajnji ishod.

Nešto kasnije je Novak govorio i o svojoj porodici, posebno apostrofirajući podršku sina Stefana:

- Znači mi puno. On je najveća podrška, viče iz dubine pluća. Prati tenis, zna velike igrače. Ranije je posle poraza pitao šta se dešava, a sada samo dođe, zagrli me i kaže da će sve biti u redu. Zapitam se "koliko ti godina imaš"?

Foto: Profimedia

Novak sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom

 

Osvrnuo se najbolji teniser u istoriji belog sporta i na činjenicu da su se danas na tribinama "Filip Šatrijea" našli i srpski zlatni strelci Zorana Arunović i Damir Mikec:

- Nisam ih video na tribinama, ali sam čuo da su gledali. Hvala im pre svega za zlatnu medalju koju su doneli Srbiji i hvala im puno na podršci.

Da podsetimo, u borbi za plasman u polufinale Olimpijskih igara Novak će se sastati sa Grkom Stefanosom Cicipasom.koji je rezultatom 2:0 (7:5, 6:1) savladao Argentinca Sebastijana Baeza.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading