SNIMAK ŠOKIRAO SVET: Policajac udario nogom u glavu čoveka koji je ležao na zemlji!

Autor:

Svet

24.07.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na aerodromu u Mančesteru.

SNIMAK ŠOKIRAO SVET: Policajac udario nogom u glavu čoveka koji je ležao na zemlji!

Foto: x/@b4sed7

Incident na aerodromu u Mančesteru izazvao je veliku pažnju javnosti kada je naoružani policajac udario čoveka taserom dok je ležao licem prema dole. Ovaj događaj je izazvao brojne reakcije nakon što su snimci incidenta počeli da se šire društvenim mrežama.

 

 

Reakcija policije Velikog Mančestera

Pomoćnik šefa policije Vasim Čodri iz policije Velikog Mančestera izjavio je da je jedan policajac "uklonjen sa operativnih dužnosti" nakon ovog incidenta, ali da još uvek nije suspendovan. On je naglasio da su snimci uznemirujući i da razumeju zabrinutost javnosti povodom upotrebe sile tokom hapšenja.

- Snimci koji se šire su vrlo uznemirujući, jasno je zašto su ljudi zabrinuti. Upotreba takve sile tokom hapšenja je neobična pojava i razumemo da izaziva uzbunu - rekao je on.

Detalji incidenta

Pre samog incidenta, policija je reagovala na prijavu napada na Terminal 2 aerodroma. Navodni osumnjičeni je primećen na sigurnosnim kamerama na parkingu, nakon čega su policajci došli na lokaciju da ga uhapse. 

- Navodni osumnjičeni je viđen na sigurnosnim kamerama kod automata za prodaju karata na parkingu i policajci su došli na lokaciju da ga uhapse - rekao je Čodri.

Hapšenje osumnjičenih

Tokom hapšenja, tri policajca su napadnuta, pri čemu je jedna policajka zadobila slom nosa, dok su ostali policajci zadobili povrede koje su zahtevale bolničko lečenje.

Kao rezultat ovog incidenta, četiri muškarca su uhapšena, od kojih su dvojica pod sumnjom za napad, napad na radnika Hitne pomoći, premlaćivanje i ometanje policije, dok su dvojica uhapšena zbog sumnje za napad i napad na radnika Hitne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading