OVO JE JEDINA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA! Evo zašto NIKADA PRE nije bila dostupna javnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i glumica su započeli svoju ljubavnu romansu 2004. godine, nakon što su ostavili svoje tadašnje partnere, a četiri godine kasnije su i stupili u brak koji važi za jedan od najskladnijih na estradi.

OVO JE JEDINA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA! Evo zašto NIKADA PRE nije bila dostupna javnosti! (FOTO)

Foto: Tanjug

Sloboda i Vojin

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su jedan od retkih primera iz sveta poznatih koji imaju izuzetno stabilan brak, koji traje već više od 15 godina. Njihova ljubavna priča počela je na neobičan način, dok je Vojin bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, koja je ranije radila na trećem kanalu RTS-a.

Foto: youtube.com/Joseph Reddy

Vojin i Sloboda

Kada su se prvi put sreli, Sloboda je bila maloletna, a zanimljivo je da su zajedno proslavljali Vojinovo momačko veče, ne sluteći da će im se putevi ukrstiti na tako neočekivan način.

Nakon snimanja kultnog ostvarenja Zona Zamfirova stvari su krenule sasvim drugim tokom.

Nakon što su se razišli od svojih tadašnjih partnera, Vojin i Sloboda su započeli svoju ljubavnu romansu 2004. godine. Četiri godine kasnije su i stupili u brak. Venčanje je bilo upriličeno u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a odlučili su da organizuju intimnu ceremoniju, bez prisustva medija.  

Iako su oboje veoma poznati i omiljeni glumci, Vojin i Sloboda čuvaju svoj privatni život dalje od očiju javnosti, koliko god je to moguće.

 

 

Ipak, Boba je pre nekog vremena na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa venčanja sa svojim izabranikom.

Glumica je za tu priliku odabrala belu haljinu elegantnog i svedenog kroja, koja je istakla njenu gracioznu liniju, a dozu glamura dodao je veo koga krasi tradicionalni vez. Vojin je imao belu košulju i tamno odelo, a osmeh je govorio koliko je srećan i ispunjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading