NA KORAK DO WTA TITULE! Olgi fale još samo dve pobede

Autor:

Sport

24.07.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olga je briljirala od samog starta meča.

NA KORAK DO WTA TITULE! Olgi fale još samo dve pobede

Foto: Profimedia

Srpska teniserka Olga Danilović postigla je sjajan rezultat na turniru u rumunskom Jašiju, plasiravši se u polufinale nakon pobede nad Anom Bondar iz Mađarske. U meču koji je bio ispunjen neizvesnošću, Danilovićeva je uspela da slavi rezultatom 2:0 (7:5, 6:2) i ostvari značajan korak ka potencijalnoj drugoj WTA tituli u karijeri.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

 


Olga je briljirala od samog starta meča, uspevajući da prva napravi brejk i povede sa 4:2. Ipak, Bondarova je uspela da se vrati, što je dovelo do neizvesne završnice prvog seta. Danilovićeva je sačuvala mir i iskoristila brejk loptu za osvajanje prvog seta rezultatom 7:5.

U drugom setu, Olga je pokazala još bolju igru, odmah praveći brejk za vođstvo od 2:0. Iako je Mađarica uspela da neutrališe taj brejk, Danilovićeva je uspela da ostvari još dva brejka do kraja meča i uđe u polufinale turnira.

U narednom meču, Danilovićeva se suočava sa sjajnom mladom ruskom teniserkom Mirom Andrejevom, koja je trenutno 32. teniserka na planeti i ima samo 17 godina. Ovaj susret obećava uzbudljiv teniski duel.

Zanimljivo je da Olga igra i u dublu na ovom turniru, zajedno sa Anom Bondar, dok se kasnije tokom dana očekuje njen meč četvrtfinala u dublu. Takođe, vredno pomena je i činjenica da je Mira Andrejeva, Danilovićev naredni protivnik, tek u svojim tinejdžerskim godinama, što dodatno čini ovaj turnir interesantnim za praćenje.

Olga Danilović pruža izuzetne teniske partije na turniru u Jašiju, te ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati njen nastup i da li će uspeti da se domogne još jedne prestižne titule u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading