NAVIJAČI URADILI NEZAMISLIVO! SVI KAO JEDAN! Zastave Srbije, Hrvatske i Bosne jedna do druge (VIDEO)

Autor:

Sport

24.07.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena koja se prepručava.

NAVIJAČI URADILI NEZAMISLIVO! SVI KAO JEDAN! Zastave Srbije, Hrvatske i Bosne jedna do druge (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Fudbalski meč između Lugana i Fenerbahčea, koji se završio pobedom turskog tima sa rezultatom 4:3, doneo je nezapamćene prizore na tribinama, gde su se na jednom mestu našle zastave Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ova neobična slika privukla je pažnju ljubitelja fudbala na Balkanu, a za nju su zaslužni Dušan Tadić, Edin Džeko, Rade Krunić i Dominik Livaković, koji su ljubimci navijača Fenerbahčea i nosioci igre turskog kluba.

U trenutku kada je Edin Džeko postigao pogodak, zastave su postale još primetnije, stvarajući neobičan, ali inspirativan prizor za mnoge navijače. Ova gestikulacija navijača jasno pokazuje da fudbal može da prevazidje nacionalne granice i da okupi ljude različitog porekla.

 

 


Poraženi iz dvomeča Fenerbahčea i Lugana suočiće se sa lošijim iz duela Partizana i Dinama iz Kijeva u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope. Partizan je prvi meč izgubio sramotnim rezultatom 6:2, ali će imati priliku da se iskupe pred svojim navijačima u revanšu.

Podsetimo se da su se, kako na meču, tako i van njega, događale neprijatne scene od navijača i igrača Dinama iz Kijeva. Ukrajinci ne mogu da oproste Srbima to što su pripremne mečeve imali u Rusiji.


Svi ovi događaji su samo podsetnik da fudbal često može doneti neočekivane i uzbudljive trenutke, kako na terenu, tako i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Драган

24.07.2024 15:15

Где је застава БиХ на слици?