HOROR U OBRENOVCU! Mladić mrtav pijan PRETUKAO majku, a potom je uradio OVO!

Autor:

Hronika

24.07.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istragu vodi Ojt u Obrenovcu.

HOROR U OBRENOVCU! Mladić mrtav pijan PRETUKAO majku, a potom je uradio OVO!

Foto: Shutterstock

Đ.Ć. (29) uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad majkom T.Ć. (50) u Obrenovcu, saznaje Telegraf.

Kako se navodi, on je pod dejstvom alkohola se prvo posvađao sa majkom, potom je pretukao u više navrata.

Istragu vodi Ojt u Obrenovcu.

Inače, nedavno je policija u Surčinu uhapsila Borivoja Ž. (49) zbog istog nasilja u porodici. On se sumnjičio da je u kući nakon svađe pretukao majku (72) koja je završila u bolnici. Kako su tada komšije rekle za medije on je inače bio problematičan, te se uvek loše ponašao prema majci.

- Strašno je to kad neki roditelj doživi. Šta ćete gore od toga da vas dete udari. Pa, posle toga nema povratka. To je nešto najgore što bilo koji roditelj može da doživi. Mnogo mi je žao te žene, stara je, i tako nešto da joj se desi. Ona ga je rodila, odgajila i na kraju da doživi da je on bije i maltretira. Ne daj bože nikom takve sudbine. Imam decu i ne smem ni da pomislim na tako nešto. To ne bih preživela, a decu sam vaspitala da vole i cene roditelje. A znate zbog čega me duša još više boli, zbog toga što ovo nije neki klinac, nego odrastao čovek i umesto da bine o staroj majci on se iživljava nad njom. Ma strpala bih ga u zatvor i da više ne izlazi iz njega. Njoj je pozlilo ali ne od batina, već od bola, kad je srce nije puklo kad je sin digao ruku na nju. Borivoje je inače bio problematičan. Ni prema komšijama nije bio baš ko zna kako dobar, retko kome se i javljao, samo kad bi mu nešto trebalo tad bi se javi. Ma katastrofa i nesreća velika - rekla je tada komšinica za medije.

Podsećamo, nesrećnoj ženi konstatovane su lake povrede, ali joj je zbog porodičnog nasilja pozlilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading