"OVAJ ČOVEK JE ISEKAO 461 STABLO I OTEO OD DECE" Vesić: Ovo su dvostruki aršini! Jedan za kuma, jedan za sve ostale (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.07.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što može kum ne mogu drugi, rekao je Vesić.

"OVAJ ČOVEK JE ISEKAO 461 STABLO I OTEO OD DECE" Vesić: Ovo su dvostruki aršini! Jedan za kuma, jedan za sve ostale (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

Minstar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić je na sednici Narodne skupštine rekao da je Ćuta neko ko je rekao da se bori za zaštitu životne sredine, a nakon toga izneo činjenice koje govore da ta teza nije tačna.

- Ekskluzivni kopleks “Park Šumice” na ovoj slici se nalazi čovek koji se predstavlja kao kum gospodina Jovanovića, izvesni Miroslav Jovanović, investitor koga inače zovu Mića Ćuskija koji je sahradio ovaj kompleks, ovde ima i 4 bazena, on je dobio građevinsku dozvolu za to, sve bi to bilo u redu da pre toga na ovom mestu nije bilo zelenilo i šuma. Ovaj čovek, kum i finansijer Jovanovića, je posekao 461 stablo. Da li ste mogli da čujete da je bilo protesta ili da se neko bunio kad se gradio park “Šumice”? Ne. Znači, ono što može kum ne mogu drugi. To su dvostruki aršini. Svi ovi podaci su javni. Gospodin Jovanović nas optužuje kako mi gradimo javne kuće, a mi ga pitamo da li se i on kupa u ovim bazenima na vrhu zgrade. A tamo gde su bila ova stabla su u blizini Osma beogradska gimnazija i muzička škola “Petar Konjević”. Oteli su deci 461 stablo, ovde nema prostora na trotoar. Kad je Jovanovićev kum u pitanju onda se niko ne buni. Tako izgleda kada u politici imate dvostruke aršine. Jedan aršin važi za kuma, a drugi važi za sve ostale - rekao je ministar Vesić

Tokom obraćanja premijera Vučevića šef poslaničke grupe Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta je dobacivao iz poslaničke klupe govoreći da će premijeru da "izvuče uši", zbog čega mu je predsednica parlamenta Ana Brnabić izrekla opomenu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading