UVEĆAVA SE SRPSKA KOLONIJA: Saudijci za njega nude pravo bogatstvo - još jedan "orao" kreće ka Bliskom istoku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će zov novca biti jači od sportskog aspekta?

UVEĆAVA SE SRPSKA KOLONIJA: Saudijci za njega nude pravo bogatstvo - još jedan "orao" kreće ka Bliskom istoku!

Foto: www.profimedia.rs

Spekulacije o transferu srpskog golmana Predraga Rajkovića su uveliko prisutne, a najnovije vesti govore o mogućem transferu u Saudijsku Arabiju.

Neimenovani saudijski klub navodno nudi čak 10.000.000 evra za Rajkovića, što bi moglo da predstavlja finansijski veoma primamljivu ponudu za njega.

Iako bi transfer u Saudijsku Arabiju mogao da bude manje izazovan iz sportskog ugla, sa finansijske strane ova ponuda je zaista primamljiva. Važno je napomenuti da bi deo novca išao i klubovima iz kojih je Rajković prethodno dolazio. Prilikom transfera iz Remsa za 2.000.000 evra, dogovoreno je da 30% od naredne prodaje ide francuskom klubu, što znači da bi Rems dobio 3.000.000 evra, a Majorka 7.000.000 evra.

Iako bi finansijski dobio izuzetno unosan ugovor, Rajković i dalje razmatra svoje opcije. Odlazak na Bliski istok bi mogao da znači stagnaciju u njegovoj karijeri, s obzirom na to da već srpski reprezentativci Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović nastupaju u Saudijskoj Arabiji.

Foto: Tanjug/AP

Predrag Rajković je bio najbolji u redovima "orlova" na nedavnom EVRO 2024

 

Transferi fudbalera u saudijske klubove postaju sve učestaliji, a dolazak još jednog srpskog reprezentativca definitivno bi bio zanimljiv za ljubitelje fudbala u Srbiji. Sa velikim finansijskim ponudama i dolaskom poznatih igrača, fudbalska scena na Bliskom istoku postaje sve privlačnija za igrače sa evropskog kontinenta.

Odluka o transferu Predraga Rajkovića i dalje je pod znakom pitanja, ali jedno je sigurno - sa finansijskog aspekta, ovo bi mogao da bude izuzetno unosan potez za njega. Ostaje da vidimo da li će se srpski golman uputiti ka novom izazovu ili će nastaviti svoju karijeru na evropskim terenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading