JOVIĆ NASTAVIO DA REŠETA! Prvenac srpskog reprezentativca u dresu sa brojem 9! Pavlović DEBITOVAO u pobedi Milana! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.08.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roso-neri slavili u prijateljskom meču.

JOVIĆ NASTAVIO DA REŠETA! Prvenac srpskog reprezentativca u dresu sa brojem 9! Pavlović DEBITOVAO u pobedi Milana! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski reprezentativac Luka Jović postigao je prvi gol za Milan sa novim brojem "devet" na leđima. On je bio strelac u meču protiv Monce na tradiocionalnom pripremnom turniru "Trofej Silvija Berluskonija", a njegov tim pobedio je 3:1.

I ove sezone Jović će imati ulogu "džokera", kao i u većem delu svoje karijere, a da je potpuno spreman i motivisan pokazao je udarcem na odbijenu loptu i golom u 47. minutu.

Samo dva minuta ranije, on je ušao u igru umesto novog Milanovog centarfora, Alvara Morate. Njegov gol možete da pogledate na snimku od 6:40.

Trofejni Španac, aktuelni šampion Evrope sa Španijom, iskoristio je kratki odmor posle Evropskog prvenstva i pridružio se novim saigračima u timu Paula Fonseke. Zauzeo je bivši napadač Reala, Atletika, Juventusa i Čelsija dres sa brojem "sedam", čime je "devetka" ostala slobodna posle odlaska francuskog veterana Olivijea Žirua (37) u Los Anđeles.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka je nastavio golgeterski niz

Milan će u novoj sezoni nastupati u Ligi šampiona i uz Jovića će u eliti igrati bivši štoper Salcburga Strahinja Pavlović, reprezentativac Srbije koji je danas promovisan na San Siru. I on je kao i Jović zaigrao protiv Monce od 46. minuta.

Foto: www.profimedia.rs

Igrači Milana čestitaju Joviću

Simbolično, bio je ovo duel dva Berluskonijeva kluba - jednog u kojem je pravio super-timove i osvajao Evropu decenijama i drugog u kojem je učestvovao u usponu sve do Serije A. Berluskoni je preminuo prošlog juna, 2023, u 87. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading