FEŠTA NA SAN SIRU! Evo kako je Milan PREDSTAVIO Pavlovića! Bakljade i poklici sve GOVORE! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.08.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac igraće u Seriji A.

FEŠTA NA SAN SIRU! Evo kako je Milan PREDSTAVIO Pavlovića! Bakljade i poklici sve GOVORE! (VIDEO)

Foto: printscreen

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović, koji je svoje fudbalsko obrazovanje stekao u Partizanu, imao je tokom dana spektakularno predstavljanje u Milanu.

Po mnogima jedan od najboljih pojedinaca Piksijevih "orlova" na nedavnom Evropskom prvenstvu je svojim sjajnim nastupima u dresu reprezentacije Srbije i austrijskog prvaka Salcburga privukao pažnju italijanskog giganta, čiji je dres već nosio još jedan naš reprezentativac, Luka Jović.

Popularni "Kalaba" je potpisao ugovor sa roso-nerima do 2028. godine i predstavljen je u utorak pred velikim brojem navijača na stadionu San Siro.

Strahinja Pavlović je svoje prve korake napravio u omladinskoj školi Partizana, gde je brzo pokazao izuzetan talenat i postao važan član prvog tima. Njegove impresivne igre u Humskoj privukle su pažnju evropskih klubova, a uskoro je stigao i poziv iz Salcburga.

Nakon uspešnog perioda u Salcburgu, srpski reprezentativac je privukao interesovanje slavnog Milana, koji je prepoznao njegov potencijal i odlučio da ga dovede. Veliki broj navijača dočekao ga je na San Siru, gde je u sjajnoj atmosferi zvanično predstavljen kao novo pojačanje italijanskog giganta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading