BOGDANOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU? Evo kako ona IZGLEDA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije prisustvovao slavljeničkoj žurci olimpijaca.

BOGDANOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU? Evo kako ona IZGLEDA! (FOTO)

Foto: Starsport

Posle fenomenalnog dočeka ispred Starog dvora u Beogradu, gde su košarkaši Srbije proslavili osvojenu olimpijsku medalju, Bogdan Bogdanović se uputio u poznati beogradski restoran.

Na žurci koja je tradicionalno organizovana u čast olimpijaca sa odličjima, kapiten "orlova" nije bio sam. Kako prenose beogradski mediji, Bogdanović se nije odvajao od atraktivne brinete Milice, koja je postala glavna tema interesovanja javnosti.

Prema pisanju medija, Milica je iz Novog Sada, ima 26 godina i završila je Fakultet tehničkih nauka, baveći se dizajnom. Navodno, Bogdanović ju je "startovao", a broj lajkova na njihovim zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama svedoči o tome da je košarkaš već ranije bio zainteresovan za zgodnu brinetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @biseriestrade

 

Iako se o njoj malo zna, Milica sada privlači pažnju javnosti svojom vezom sa poznatim košarkašem. Njen talenat za dizajn i misteriozna privlačnost su detalji koji intrigiraju javnost i ostavljaju prostora za nagađanja o njihovom odnosu.

Njihova potencijalna veza izazvala je veliku pažnju medija i javnosti, koja s nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije. Bogdanović, inače jedan od najpopularnijih srpskih košarkaša, uživa veliku pažnju javnosti, pa svaki detalj iz njegovog privatnog života izaziva veliko interesovanje.

Košarkaška reprezentacija Srbije je, podsetimo, osvojila bronzanu medalju u Parizu, savladavši u borbi za treće mesto svetskog šampiona Nemačku i na taj način se revanširala za poraz u finalu Mundobasketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading