JANJUŠ NE MOŽE DA ISFINANSIRA ANELINE ŽELJE! Ahmićeva pazarila BESNU MAŠINU, pa odlučila da je pokloni!

Autor:

Zadruga

30.07.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se pohvalila skupocenim poklonom.

JANJUŠ NE MOŽE DA ISFINANSIRA ANELINE ŽELJE! Ahmićeva pazarila BESNU MAŠINU, pa odlučila da je pokloni!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Starleta Aneli Ahmić, bivša učesnica rijaliti šou programa "Elita 7", osvojila je drugo mesto u ovom takmičenju, ali nakon napuštanja imanja u Šimanovcima odlučila je da se posveti ćerkici Nori, koju nije videla punih deset meseci. Na svom Instagram profilu, Ahmićeva je istakla da želi da zahvali svoj podršci, ali da trenutno nije u mogućnosti da odgovori na sve poruke koje dobija, budući da želi da se posveti naslednici.

- Želim da se zahvalim svima, celokupnoj mojoj podršci, hvala vam, ljudi! Ja se sada izvinjavam svima koji mi pišu u inbox i daju mi reči pohvale, izvinjavam se, jer nisam baš u stanju svima da odgovorim, jer vas ima baš puno. Dok se malo stabilizujem, odmah ću vam odgovoriti na poruke. Upravo sam sa ćerkicom, želim malo više njoj sada da se posvetim, ona mi je prioritet. Takođe ću se za nekoliko dana uključiti lajv i tu mi možete postavljati pitanja na koja ću odgovoriti - napisala je Aneli u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aneli Ahmić

 

Međutim, Aneli se danas pohvalila novim poklonom, tačnije, besnom mašinom, koju je poklonila, kako je sama objasnila, svojoj ćerki. Ahmićeva nije mogla da sakrije sreću zbog novog automobila, pa je objavila snimak i obratila se Nori, za koju je mašinu i pazarila:

- Kupila joj mama auto - napisala je Aneli Ahmić uz snimak novog automobila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading