''KAO DA NOSITE CVEĆE NA GROB SVOG DEDE'': Španski novinar ŠOKIRAO javnost nakon okršaja Novak i Nadala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo defintivino kraj Nadala?

''KAO DA NOSITE CVEĆE NA GROB SVOG DEDE'': Španski novinar ŠOKIRAO javnost nakon okršaja Novak i Nadala!

Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, pokazao je svoju izuzetnu formu i dominaciju nad Rafaelom Nadalom, plasiravši se u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu. Sa ubedljivim rezultatom od 2:0 (6:1, 6:4), Nole je demonstrirao svoju superiornost tokom meča koji je trajao sat i 45 minuta.

Nakon meča, španski mediji su oštro reagovali na poraz svog miljenika. Portal "Relevo" je istakao naslov koji je izazvao veliku pažnju javnosti. 

- Videti ovakav meč Nadala i Đokovića je kao da nosite cveće na grob svog dede - naveo je španski novinar Naćo i dodao:

- U januaru 2017. godine sam u Melburnu šetao sa kolegom pred početak Australijan opena i tada me pitao da li mislim da Rafa ima ikakve šanse da dođe do finala. Rekao sam da nema jer se žestoko mučio sezonu pre te. Rekao sam mu da ću da napišem knjigu ako on dođe u finale. Godinu dana i nekoliko meseci kasnije predstavio sam svoju knjigu 'Rafa i Rodžer' koju su napisali Rafa Plaza i Antonio Arenas, neki ljudi ispoštuju obećanje - poručio je Španac, a potom nastavio priču:

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Rafael Nadal

- Ovog ponedeljka drugar mi je napisao poruku i pitao me da li Rafa ima šansu, rekao sam mu da ima i da ako izađe na teren do znači da veruje da postoji šansa i da ako on veruje, ko sam ja da sumnjam u njega. Priznajem, nisam očekivao da će igrati singlove zbog problema sa povredom, da će da se fokusira na dubl sa Karlosom Alkarazom. Onda je počeo meč sa Novakom i delovalo je da će biti potpuni masakr, bilo je 6:1, 4:0. Na kraju je uspeo da ublaži poraz - zaključio je Naćo.

Ovaj kontroverzni naslov izazvao je žestoke reakcije, stavljajući u fokus emotivnu težinu poraza koju su osetili navijači Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading