ACA STOJANOVIĆ SA TRAMPOM I KIMOM: Čuveni srpski komentator poslao jasnu poruku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanović ne prestaje sa šaljivim komentarima.

ACA STOJANOVIĆ SA TRAMPOM I KIMOM: Čuveni srpski komentator poslao jasnu poruku!

Foto: Instagram/alesto/screnshot

Aca Stojanović sa Trampom i Kimom

Poznati sportski komentator Aca Stojanović nedavno je bio aktivan na društvenim mrežama, gde je sa svojim pratiocima podelio zanimljivu priču sa svojeg putovanja u Pariz. Naime, Stojanović je posetio Trijumfalnu kapiju gde je naišao na neobično društvo - muškarce koji su neodoljivo podsećali na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim DŽong Una.

Foto: Instagram/alesto/screnshot

Aca Stojanović sa Trampom i Kimom

Kako bi podelio svoje iskustvo sa svojim pratiocima, Stojanović je odlučio da napravi zajednički selfi sa ovim neobičnim "look-alike" ličnostima. Uz šaljiv komentar "Lobiram", Stojanović je još jednom pokazao svoj smisao za humor i spontanost. Ovaj potez izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su mnogi komentarisali ovu neobičnu situaciju.

Ovaj događaj samo je jedan u nizu avantura koje Stojanović rado deli sa svojom publikom. Kao strastveni putnik, Stojanović često ističe važnost istraživanja novih destinacija i upoznavanja različitih kultura. Njegove priče sa putovanja uvek su ispunjene zanimljivim detaljima i neobičnim susretima, što ga čini omiljenim među pratiocima.

Stojanović nastavlja da intrigira svoju publiku svojim avanturama i zanimljivim iskustvima sa putovanja. Njegova spontanost i smisao za humor čine ga jedinstvenim u svetu sportskog novinarstva, a njegova ljubav prema istraživanju novih destinacija inspiriše mnoge da krenu u svoje sopstvene avanture.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading