NOLE BRUTALNO SPUSTIO NAVIJAČA KOJI GA JE PROVOCIRAO: Evo šta mu je Đoković poručio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak nastavlja da dominira.

NOLE BRUTALNO SPUSTIO NAVIJAČA KOJI GA JE PROVOCIRAO: Evo šta mu je Đoković poručio!

Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, pokazao je svoju izuzetnu formu i dominaciju nad Rafaelom Nadalom, plasiravši se u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu. Sa ubedljivim rezultatom od 2:0 (6:1, 6:4), Nole je demonstrirao svoju superiornost tokom meča koji je trajao sat i 45 minuta.

Njegova igra bila je puna blistavih momenata koji su oduševili publiku, ali i potvrdili njegovu reputaciju jednog od najboljih tenisera današnjice. Međutim, meč nije prošao bez kontroverzi. Na kraju duela, Novak Đoković se našao u sukobu sa jednim od navijača, koji ga je provocirao neprimerenim komentarima. Đoković je sa elegancijom odreagovao na neprijatne reči i pokazao svoju zrelost i kontrolu u stresnoj situaciji.

- Pa dobro, danas se nisam osećao, iako nije bilo povoda. Primete ljudi kada ja odreagujem, ali ne primete šta se dešava do tog trenutka. Bio je trenutak kada sam se javio posle asa, taj čovek mi je govorio stvari koje su neprimerene, ja sam poslao lep poljubac koji će večeras da sanja - istakao je Đoković.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Nakon trijumfa nad Nadalom, Novak Đoković se okreće narednom izazovu u osmini finala, gde ga očekuje susret sa boljim iz dvoboja Matea Arnaldija i Dominika Kefera. Publika sa nestrpljenjem iščekuje nastavak njegovog pohoda ka zlatnoj medalji, dok Novak Đoković nastavlja da oduševljava svojom igrom i profesionalnošću na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading