ODBOJKAŠICE POBEDOM ZAPOČELE OI: Srbija rutinski protiv domaćina Francuske!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastična igra Srbije.

ODBOJKAŠICE POBEDOM ZAPOČELE OI: Srbija rutinski protiv domaćina Francuske!

Foto: OKS/X

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Francusku rezultatom 3:0 u ovkiru prvog kola Olimpijskih igara u Parizu. Naše devojke su na dominantan način došle do trijumfa i rutisnki savldale domaću selekciju. Naredni protivnik za izabranice Đovanija Gvidetija biće Sjedinjene Američke Države.

Iako su važile za apsolutnog favorita, naše devojke su odigrale meč maksimalno ozbiljno, organizovano i efikasno. U prvom setu su postavile visok tempo igre, kontrolisale su teren i nisu dozvolile Francuskama da pronađu ritam. Naše odbojkašice su briljirale u svim aspektima igre, ostvarivši zasluženu pobedu u prvom setu rezultatom 25:17.

U drugom setu, srpski tim je nastavio sa izvanrednom igrom, kontrolisao je ritam meča i stekao osetnu prednost. Francuskinje su pokušavale da se vrate u igru, ali su naše devojke održavale visok nivo koncentracije i sigurnom igrom osvojile set rezultatom 25:17.

Iako su Francuskinje uspele da osvoje treći set, naše odbojkašice su pokazale izuzetan karakter i borbenost do samog kraja meča. Ovom pobedom, Srbija je započela svoj pohod na olimpijsko zlato na najbolji mogući način, ostvarivši važnu pobedu u grupnoj fazi takmičenja.

Sastav naše reprezentacije predvođen iskusnom Majom Ognjenović, Tijanom Bošković i ostalim članicama tima, ima jasan cilj - osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Sa prethodnim iskustvom i uspesima, odbojkašice Srbije ulaze u svaki meč sa velikom motivacijom i odlučnošću da ostvare vrhunske rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading