ALKARAZ NASTAVLJA DA NIŽE POBEDE: Karlitos salvadao Holanđanina i plasirao se u narednu rundu OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nakon drame odneo pobedu.

ALKARAZ NASTAVLJA DA NIŽE POBEDE: Karlitos salvadao Holanđanina i plasirao se u narednu rundu OI!

Foto: Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz ostvario je značajnu pobedu u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu, pobedivši Talona Grikspora iz Holandije rezultatom 2:0 (6:1, 7:6). U prvom setu, Alkaraz je dominirao nad protivnikom, osvojivši ga sa ubedljivih 6:1, dok je drugi set bio znatno neizvesniji.

Španski teniser je lako dobio prvi set protiv svog protivnika, ostvarivši dva brejka i dozvolivši Griksporu da osvoji samo jedan gem. Situacija se potpuno promenila u drugom setu, gde nije bilo brejkova, a Talon je čak propustio brejk i set loptu na 5:4 i servisu Alkaraza. Ipak, meč je otišao u tajbrejk, gde je mladi Španac uspeo da pokaže svoju nadmoć i osvoji set.

Nakon ove pobede, sledeći protivnik Karlosa Alkaraza biće Roman Safjulin iz Rusije, koji je takođe ostvario pobedu u drugom kolu OI, nad Tomaslom Martinom Ečeverijom iz Argentine. Očekuje se da će ova utakmica privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, s obzirom na talent i potencijal mladog španskog igrača.

Karlos Alkaraz je definitivno još jednom potvrdio svoj talenat i sposobnost da se nosi sa jakom konkurencijom, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov naredni meč na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading