OVAJ PODATAK ĆE VAM POTPUNO PROMENITI MIŠLJENJE O JOVANI JEREMIĆ: Voditeljka ima bogatu biografiju, a svi se pitaju kako je uspela OVO!

Autor:

Zabava

30.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča o životu Jovane Jeremić!

OVAJ PODATAK ĆE VAM POTPUNO PROMENITI MIŠLJENJE O JOVANI JEREMIĆ: Voditeljka ima bogatu biografiju, a svi se pitaju kako je uspela OVO!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić je postala poznata javnosti zahvaljujući svojim nastupima na televiziji "Happy", gde je započela svoju karijeru 2014. godine. Nakon što je vodila informativnu emisiju "Jutarnji program", privukla je pažnju publike svojim šarmom i profesionalnošću. Međutim, 2017. godine je odlučila da privremeno pauzira karijeru zbog trudnoće, ali se potom vratila na male ekrane kao zaštitno lice rijalitija "Parovi". Nakon toga, Jovana je prešla na televiziju Pink, gde i danas radi.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 

Rođena je 25. oktobra 1990. godine, što znači da Jovana ima samo 33 godine, iako mnogi veruju da je starija zbog njenog dugogodišnjeg prisustva na televiziji. Nakon završene gimnazije u Ljigu, preselila se u Beograd gde je upisala Pravni fakultet. Jovana je često isticala svoje skromno poreklo i borbu za obrazovanje, kao i velike želje i ciljeve koje je imala. Tokom studentskih dana, nosila je ne-firmiranu odeću i kupovala je jeftine stvari kako bi mogla da se fokusira na svoje obrazovanje. Iako je imala stipendiju, vredno je učila i upisala se na budžet, pokazujući istrajnost i odlučnost u ostvarivanju svojih ciljeva.

Jovana nije krila svoju ljubavnu vezu sa biznismenom Draganom Stankovićem, koji je stariji od nje 14 godina. Njihova veza izazvala je iznenađenje kod mnogih, ali Jovana je otvoreno pričala o svom partneru i isticala da godine nisu prepreka pravoj ljubavi. Dragan Stanković, rođen u avgustu 1976. godine, ima 48 godina, ali to ih nije sprečilo da izgrade snažan i podržavajući odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading