BIANKA BUŠA IMALA PORUKU ZA NOVAKA: ''Eto to smo mu zamerili''!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Očekivali smo pobedu, tako neki lakši uvod, možda je to i dobro'' - poručuje Bianka

BIANKA BUŠA IMALA PORUKU ZA NOVAKA: ''Eto to smo mu zamerili''!

Foto: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Francusku rezultatom 3:0 u ovkiru prvog kola Olimpijskih igara u Parizu. Naše devojke su na dominantan način došle do trijumfa i rutisnki savldale domaću selekciju. Naredni protivnik za izabranice Đovanija Gvidetija biće Sjedinjene Američke Države.

Foto: Profimedia

Reprezentativke Srbije

Jedna od ključnih igračica u našem timu, Bianka Buša, izrazila je zadovoljstvo nakon utakmice. Istakla je da je bilo nekih padova tokom trećeg seta, ali da su uspele da se povrate

- Dobra utakmica, zadovoljne smo. U tom trećem setu je bio neki pad, ali smo uspele da se povratimo. Srećne smo, bila je puna hala, uvek je lepo igrati tako, nadam se da su uživali - navela Buša.

Na opasku novinara da ljudi u hali baš i nisu bili srećni ona je kroz osmeh dodala.

- Kako ko, bilo je dosta Srba, videla sam - jasna je odbjkašica Srbije.

Buša je istakla da su očekivale pobedu u lakšem uvodnom meču, ali da ih sada očekuju dve teške utakmice u grupi. Pored toga, naglasila je da Amerikanke, njihov sledeći protivnik, takođe imaju svoje mane koje će pokušati da iskoriste.

- Očekivali smo pobedu, tako neki lakši uvod, možda je to i dobro. Očekuju nas još dve teške utakmice u grupi, videćemo. Amerikanke su izgubile, imaju i one svojih mana, probaćemo da to iskoristimo i znamo kako igramo i nadam se da ćemo doći do naše igre - rekla je ona.

I pored obaveza sa saigračicama je pratila ostale srpske sportiste.

- Pratimo, imamo dosta obaveza, ali stvarno se trudimo. Uživamo, mnogo je lepo - poručila je Buša.

Kroz šalu je izrazila "zamerku" Novaku Đokoviću što nije gledao njihov meč, ali je naglasila da im svaka podrška, bilo od sportista ili navijača, veoma znači.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

- Eto, to smo mu zamerili, nije nas gledao. Šalim se, ko god može da dođe stvarno nam znači, videla sam mnogo naših navijača tako da smo zaista uživale - izjavila je Bianka Buša.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading