NOVI ŠOK U SUPERLIGI! Vrteška se nastavlja! Matić SMENIO Radovanovića?! Već se zna i ko ga MENJA!

Autor:

Sport

13.08.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubljani traže novog trenera.

NOVI ŠOK U SUPERLIGI! Vrteška se nastavlja! Matić SMENIO Radovanovića?! Već se zna i ko ga MENJA!

Foto: Starsport

Ivan Radovanović

Nastavlja se trenerska vrteška u Superligi Srbije. Nogu je povukao Dejan Joksimović, postavši prvi trener kojem je uručen otkaz u novoj sezoni Superlige Srbije, pa se posle lučanske Mladosti i Jedinstvo sa Uba odlučilo za promenu.

Razlog tome su očajni rezultati na startu debitantske sezone u eliti, te je ceh platio šef struke Ivan Radovanović. Čeka se samo zvanična potvrda kluba, a već sada su poznati kandidati koji figuriraju za novog trenera. U opciji su Vladimir Gaćinović i Igor Matić, nekadašnji stratezi kruševačkog Napretka i Čukaričkog.

Sreća je okrenula leđa Radovanoviću sa rasporedom utakmica, pošto je Jedinstvo na premijeri poraženo od šampiona Crvene zvezde, a zatim viceprvaka Partizana. Međutim, posle ozbiljne inferiornosti u duelima sa večitima i dva poraza od po 4:0, Jedinstvo je izgubilo i od lučanske Mladosti (2:1), a na kraju kod kuće od pančevačkog Železničara minimalnim rezultatom 0:1.

Foto: Starsport

Igor Radovanović

Posle četiri kola, ekipa sa Uba zakucana je za dno tabele sa gol razilkom 1:11, a to je bio dovoljan razlog za rastanak sa strategom koji nema A licencu (ekipu kao glavni trener formalno vodio Slaven Kovačević) i koji je na startu sezone u protokolu protiv Crvene zvezde bio zaveden kao igrač.

Radovanović je prošle sezone sa kopačkama na nogama pomogao Ubu da se prvi put u klupskoj istoriji nađe u srpskoj eliti, ali trenerski učinak nije bio ni izbliza uspešan kao igrački.

Ostaje pitanje sada za koga će se prvi čovek Ubljana, proslavljeni as Lila Nemanja Matić odlučiti, prezimenjaka ili oca srpskog reprezentativca Mijata Gaćinovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading