HOROSKOP ZA SREDU 14. AVGUST! Blizanci - trenutni aspekti donose ozbiljne konflikte na poslu, Strelci - početak tajne ljubavne veze!

Autor:

Vesti

14.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SREDU 14. AVGUST! Blizanci - trenutni aspekti donose ozbiljne konflikte na poslu, Strelci - početak tajne ljubavne veze!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, trenutni aspekt može usporiti tempo rada, tako da je u ovom periodu bolje da se posvetite pripremama i planiranju. Bikovi, ovaj dan može da vam donese veoma uspešne poslovne pregovore. Očekuje vas finansijski dobitak. Blizanci, trenutni aspekti donose ozbiljne konflikte na poslu. Oprez u razgovorima s nadređenima, možete biti krivo shvaćeni. Rakovi, negativni aspekti donose vam nepovoljan splet okolnosti na finansijskom planu. Moguć je komplikacije sa saradnicima. Lavovi, napeta atmosfera u poslovnim pregovorima može vas izložiti stresu. Moraćete da pronađete kompromisno rešenje s partnerom. Device, danas na ovom polju možete imati zastoje i odlaganja. Situacija će zahtevati prilagođavanje.

Vage, nalazite se pred velikim izazovom da uđete u tajnu vezu s osobom koja vam je neodoljivo privlačna. Škorpije, povoljni aspekti donose vam talas pozitivne energije, što ćete osetiti kroz buru strasti u odnosu s partnerom. Strelci, početak tajne ljubavne veze s osobom koju poznajete preko posla. Ne savetuje vam se da ulazite u paralelnu vezu. Jarci, konflikt stavova s partnerom može doprineti udaljavanju. Neophodno je kompromisno rešenje. Vodolije, negativni aspekti uzrokuju neslaganje s partnerom. Odnos vam je isprekidan, a partnerovo ponašanje nepredvidivo. Ribe, budite maksimalno iskreni prema partneru jer je počeo da sumnja u vas i vaša osećanja.

Što se zdravlja tiče, Device će mučiti nervoza, Vodolije loša cirkulacija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading