FILIP CAR ZATVOREN! Objavljen ŠOK SNIMAK, kao u samici, otkriveno gde se sada nalazi! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car objavio je snimak kako provodi dane.

FILIP CAR ZATVOREN! Objavljen ŠOK SNIMAK, kao u samici, otkriveno gde se sada nalazi! (GALERIJA)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Bivši takmičar rijalitija "Zadruga", Filip Car, nedavno je oduševio svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši snimak na Instagramu na kojem uživa u spa i sauni. Ovaj popularni influenser i rijaliti zvezda redovno deli sa svojim pratiocima delove svog svakodnevnog života, a ovaj put je otkrio kako se opušta tokom vrelih letnjih dana.

Na snimku koji je objavio, Filip Car je pokazao svoj odlazak u luksuzni spa centar gde je uživao u raznim tretmanima za opuštanje. Sa osmehom na licu, Car je pokazao kako uživa u sauni, on se zatvorio i osamio, te se prepustio čarima. Ovaj vid relaksacije je postao veoma popularan među poznatim ličnostima, a Filip je svojim pratiocima prikazao kako i on pronalazi mir i opuštanje u ovakvom okruženju.


Pored džakuzija, Filip je odlučio da se opusti i u sauni. Saune imaju brojne terapeutske efekte na telo, poput detoksikacije, poboljšanja cirkulacije i opuštanja mišića. Filip je istakao da mu je boravak u sauni pomogao da se oslobodi stresa i napetosti, te da mu je pružio osećaj duboke relaksacije.

Filip je u opisu snimka istakao važnost brige o mentalnom zdravlju i redovnog opuštanja, posebno tokom vrelih letnjih dana kada su temperature visoke, a stres može biti dodatno izražen. Ovakvi vidovi relaksacije imaju pozitivan uticaj na mentalno zdravlje i generalno blagostanje pojedinca.

Uz ovakve objave, Filip Car inspiriše svoje pratioce da vode računa o svom fizičkom i mentalnom zdravlju, te da pronađu načine za opuštanje i relaksaciju tokom vrelih letnjih dana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading