DETONACIJA U HUMSKOJ! Stanojević doveo bivšeg đaka Zvezde! Partizan dobio PAKLENO pojačanje!

Autor:

Sport

13.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli još jači pred gostovanje Luganu.

DETONACIJA U HUMSKOJ! Stanojević doveo bivšeg đaka Zvezde! Partizan dobio PAKLENO pojačanje!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Fudbalski klub Partizan očajno je otvorio novu sezonu, zbog čega je rukovodstvo srpskog vicešampiona moralo da preduzme nove korake oko dovođenja pojačanja.

Prema saznanjima "Monda", u Humsku je dogovoren transfer Stefana Kovača, centralnog veziste iz Čukaričkog.

Centralni vezista bi trebalo da bude jedno od najbitnijih letnjih pojačanja Partizana jer po svojim fizičkim karakteristikama može da odgovori zahtevima Aleksandra Stanojevića, a očekuje se i da dobije mnogo slobode na sredini terena.

U timu "parnog valjka" Kovač bi igrao u paru sa još jednim veznim igračem, koji bi imao defanzivnije zadatke i njemu dozvoljavao da sa više prostora organizuje napade crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Kovač u prodoru

Novi fudbaler Partizana deo staža u mlađim kategorijama proveo je u Crvenoj zvezdi, bio je na pozajmici u IMT-u dok je ekipa sa novog Beograda igrala u Srpskoj ligi, a zatim je punu afirmaciju stekao u Čukaričkom čiji je prvotimac od 2019. godine. Predstavljao je Bosnu i Hercegovinu u nekoliko uzrasta, uz ukupno 14 nastupa, ali još čeka na seniorski debi za reprezentaciju.

Stefan Kovač odigrao je za Čukarički čak 183 utakmice, dao 20 golova, 14 puta asistirao ima iskustvo nastupa u grupnoj fazi-evro takmičenja, stečeno prošle sezone, u Konferencijskoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading