BOGDANE, PAZI, SVEŠTENIK NA PUTU! Kapiten Srbije se još uvek nije otreznio od Pariza!

Autor:

Sport

13.08.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komična situacija.

BOGDANE, PAZI, SVEŠTENIK NA PUTU! Kapiten Srbije se još uvek nije otreznio od Pariza!

Foto: Printscreen/RTS

Doček srpskih olimpijaca u Beogradu bio je prepun uzbuđenja, ali jedan neočekivan susret izdvojio se kao najzanimljiviji detalj. Naime, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, upustio se u razgovor sa najboljim teniserom svih vremena, Novakom Đokovićem, dok su silazili niz stepenice Starog dvora.

Dok su bili duboko u razgovoru, Bogdanović i Đoković nisu primetili sveštenika, supruga poznate pevačice Danice Crnogorčević, koji im se našao ispred. U nespretnom trenutku, Bogdanović je slučajno glavom udario sveštenika koji je krenuo da zagrli Novaka. Odmah nakon toga, kapiten reprezentacije Srbije iskreno se izvinio, dok je Novak ostao da razgovara sa porodicom Crnogorčević. Iako je bilo vidljivo da Bogdanović nije bio prijatno iznenađen ovim incidentom, čini se da je sve brzo zaboravljeno.

Nakon ovog nespretnog susreta, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama, komentarišući kako je ovaj trenutak doneo dodatnu dozu komičnosti dočeku srpskih olimpijaca. Mnogi su izrazili simpatije prema Bogdanoviću, ističući da se svakome može desiti slična situacija.

Iako je doček srpskih olimpijaca bio svečan i emotivan događaj, nespretni susret kapitena košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdana Bogdanovića, sa sveštenikom, definitivno je obeležio ovu manifestaciju. Ipak, ovakvi trenuci dodaju humor i spontanost događajima poput ovog, ostavljajući nezaboravan utisak kako na prisutne, tako i na sve one koji su pratili doček putem medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading