SPAVATE LI MIRNO POSLE OVE PLJAČKE!? Bogdanović se obratio sudijama - VRATIO ih je na FABRIČKA podešavanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko ne zna šta je stid ni sram!

SPAVATE LI MIRNO POSLE OVE PLJAČKE!? Bogdanović se obratio sudijama - VRATIO ih je na FABRIČKA podešavanja!

Foto: Profimedia

Srpski košarkaši su u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu pružili fantastičnu partiju, ali nisu uspeli da izbore plasman u finale, izgubivši od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 95:91. Iako su tokom većeg dela utakmice bili u vođstvu, "orlovi" su na kraju morali da se pomire s porazom i pripreme za borbu za bronzanu medalju.

Jedan od najboljih igrača Srbije u ovoj utakmici bio je Bogdan Bogdanović, koji je na terenu demonstrirao vrhunsku igru, ali nije krio razočaranje zbog ishoda. Tokom razgovora s medijima, Bogdanović je bio emotivan, ali je odlučio da se ne upušta u komentarisanje suđenja, koje je mnogima izgledalo kontroverzno.

- Igrali smo najbolje moguće, mogli smo da damo još koji šut i to je košarka, oni su dali - mi smo promašili i šta je tu je. Znam na šta aludirate, ali neću da komentarišem to, nije na nama - rekao je Bogdanović, očigledno aludirajući na neke sudijske odluke koje su mogle da utiču na rezultat.

Republika

Foto: Profimedia

Bogdan nakon meča u suzama i neverici

Uprkos porazu, Bogdanović je istakao da ekipa nema za čim da žali i da su ponosni na način na koji su se borili protiv favorizovane američke reprezentacije.

- Nemamo za čim da žalimo. Mogli smo da dobijemo, na kraju smo doživeli težak poraz. Isto je kad izgubiš sa dva, pet ili 20 poena razlike. Treba da budemo ponosni na način na koji smo se borili – istakao je Bogdan.

Što se tiče suđenja, Bogdanović je ostao tako reći suzdržan, pa je dodao

- To nije naša stvar, to na njihovu dušu, neka spavaju kako hoće - završio je Bogdanović.

Srbiju sada očekuje duel za bronzanu medalju protiv reprezentacije Nemačke, koja je aktuelni svetski šampion. Meč će se igrati u subotu, a Bogdanović i ostatak ekipe su odlučni u nameri da se iz Pariza vrate s medaljom, uprkos razočaranju zbog propuštene prilike za zlato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading