EVO ODAKLE ĆE KRENUTI KORTEO NAVIJAČA SRBIJE! Očekuje se OGROMNA podrška Pešićevim "orlovima" protiv SAD! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 21 čas.

EVO ODAKLE ĆE KRENUTI KORTEO NAVIJAČA SRBIJE! Očekuje se OGROMNA podrška Pešićevim "orlovima" protiv SAD! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije od 21 čas igra polufinalnu utakmicu na Olimpijskim igrama u Parizu, a protivnik je selekcija Sjedinjenih Američkih Država.

Pred duel sa prvim kandidatom za osvajanje zlatne medalje i selekcijom koja, uz Nemačku, jedina nije osetila gorčinu poraza, izabranici Svetislava Pešića imaće nezapamćenu podršku srpskih navijača.

Ne samo na tribinama Bersi dvorane u Parizu, već i putem malih ekrana, a sada je i poznato odakle će u "gradu svetlosti" krenuti korteo naših pristalica na "finale pre finala".

Republika

Foto: Republika.rs

Mesto na kome će krenuti korteo navijača Srbije

Skup je zakazan na platou, pored jednog kafića, odakle će najvatreniji navijači poći u dvoranu, kako bi bodrili Pešićeve pulene. Očekuje se da će više hiljada Srba okupljenih iz različitih država poći na poprište polufinalne utakmice, koja počinje od 21 čas.

Foto: Republika.rs

 

Na startu Olimpijskih igara, u grupnoj fazi, Sjedinjene Američke Države su, podsetimo, savladale "orlove" rezultatom 110:84, dok su i u pripremnom meču uoči početka najvećeg sportskog planetarnog događaja bili bolji od srpske selekcije 105:79.

Možda je sada došlo za revanš, više nego u pravom trenutku, jer bi trijumf osim rušenja mita o nepobedivosti novog "drim tima", donela Jokiću i ekipi plasman u finale OI i obezbeđenu treću medalju za našu državu.

U drugom polufinalu snage će odmeriti evropski šampion Nemačka i domaćin Francuska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading