OVAKO SE ZALIVA DVORANA U KOJOJ IGRAJU SRBIJA I AMERIKA! Travnata podloga prekriva Bersi (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista nesvakidašnji prizor

OVAKO SE ZALIVA DVORANA U KOJOJ IGRAJU SRBIJA I AMERIKA! Travnata podloga prekriva Bersi (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaška reprezentacija Srbije od 21 čas igra polufinalnu utakmicu na Olimpijskim igrama u Parizu, a protivnik je selekcija Sjedinjenih Američkih Država.

Pred duel sa prvim kandidatom za osvajanje zlatne medalje i selekcijom koja, uz Nemačku, jedina nije osetila gorčinu poraza, izabranici Svetislava Pešića imaće ogromnu podršku srpskih navijača.

Iako je zadatak sve osim lagan, nada umire poslednja. Ne samo na tribinama Bersi arene u Parizu, već i putem malih ekrana. Republika je trenutno u prestonici Francuske gde pratimo sva dešavanja iz minuta u minut i odakle ćemo izveštavati večeras sa utakmice, a trenutno smo ispred dvorane gde smo mogli da vidimo jedan interesantan prizor.

Naime, pomenuta hala Bersi ima "fasadu" od trave, odnosno prekrivena je tom podlogom. Mi smo naišli u momentu dok se dvorana zaliva, a kako to izgleda možete videti u videu iznad. Zaista nesvakidašnje.

Podsetimo, na startu Olimpijskih igara, u grupnoj fazi, Sjedinjene Američke Države su, podsetimo, savladale "orlove" rezultatom 110:84, dok su i u pripremnom meču uoči početka najvećeg sportskog planetarnog događaja bili bolji od srpske selekcije 105:79.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Možda je sada došlo za revanš, više nego u pravom trenutku, jer bi trijumf osim rušenja mita o nepobedivosti novog "drim-tima", doneo Jokiću i ekipi plasman u finale OI i obezbeđenu treću medalju za našu državu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading