PRED POLUFINALNI KLASIK! Oglasio se Novak i uputio MOĆNU poruku košarkašima Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" traže put do finala preko Sjedinjenih Američkih Država.

PRED POLUFINALNI KLASIK! Oglasio se Novak i uputio MOĆNU poruku košarkašima Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Srbije se večeras sastaje sa glavnim favoritom za osvajanje zlata na Olimpijskim igrama u Parizu - Sjedinjenim Američkim Državama. "Finale pre finala" zakazano je za 21.00 sat, a očekivanja su velika kako kod navijača, tako i kod samih igrača.

Izabranici Svetislava Pešića su pokazali izuzetnu snagu i veštinu tokom turnira, ali ih očekuje težak polufinalni duel sa snažnom američkom ekipom. Atmosfera je na vrhuncu, ali i ispunjena nadom u uspeh, a podrška "orlovima" stiže i od najboljeg svetskog tenisera, Novaka Đokovića.

Meč između Srbije i SAD izaziva veliko interesovanje među navijačima širom sveta. Očekuje se da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, a mnogi ljubitelji košarke će pratiti ovo uzbuđenje putem televizijskih prenosa.

Foto: printscreen/instagram

 

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji je osvojio zlatnu medalju na tekućim Olimpijskim igrama, poslao je ohrabrujuću poruku našim košarkašima. Njegove reči svedoče o bezrezervnoj podršci timu i veri u njihove sposobnosti.

- Idemo danas - poručio je Nole na društvenim mrežama, uz fotografiju Nikole Jokića i Kevina Duranta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading