UDOVIČIĆ PROTIV SVOJIH: Selektor SAD strahuje od OVOG pred okršaj sa Srbijom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas zanimljiv duel!

UDOVIČIĆ PROTIV SVOJIH: Selektor SAD strahuje od OVOG pred okršaj sa Srbijom!

Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Srbije će se suočiti sa selekcijom SAD u polufinalu Olimpijskih igara, a Dejan Udovičić će ih predvoditi sa klupe. Srbija je ostvarila pobedu protiv Grčke i plasirala se u polufinale zahvaljujući nestvarnom golu Nikole Jakšića, dok su Amerikanci takođe nakon dramatičnog meča savladali Australiju.

Uoči polufinalnog duela, Udovičić ističe da je Srbija igrala odlično protiv Grčke te da će analizirati sve što je moguće kako bi se što bolje pripremili za naredni meč. Takođe, istakao je da neigranje Hupera predstavlja veliki hendikep za njih te da će morati da pronađu način da nadoknade njegovo odsustvo.

- Srbija je igrala odlično protiv Grčke. Analiziraćemo sve što budemo mogli da se što bolje pripremimo, Neigranje Hupera je veliki hendikep za nas. Moramo da nađemo način da nadoknadimo njegovo odsustvo. Verujem u svoje igrače da to mogu da odrade - rekao je Udovičić.

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Udovičić

Polufinale između Srbije i SAD je zakazano za petak od 14.35 časova, a ljubitelji vaterpola sa nestrpljenjem iščekuju ovaj meč. Atmosfera je napeta, a očekivanja od naših vaterpolista su velika. Srbija će dati sve od sebe da ostvari pobedu i plasira se u finale, gde će imati priliku da se bori za najsjajnije odličje. Ovo će biti emotivan duel, pošto je Udovičić proveo najbolje dane svoje karijere na klupi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading