TRENUTAK ZA PAMĆENJE U PARIZU! Pala VERIDBA na Olimpijskim igrama! Takmičarka pobedila, pa dobila PRSTEN! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak ekspresno "zapalio" društvene mreže.

TRENUTAK ZA PAMĆENJE U PARIZU! Pala VERIDBA na Olimpijskim igrama! Takmičarka pobedila, pa dobila PRSTEN! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Francuska atletičarka Alis Fino ostvarila je impresivan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, postavivši novi rekord u disciplini stiplčez.

Ova dugoprugaška trka, koja uključuje prepreke u vidu prepona i vodenih prepreka, donela joj je zlatnu medalju i neverovatan trijumf pred svojim navijačima.

Međutim, ono što je izazvalo još veću pažnju od same pobede jeste trenutak kada je Alis, nakon trke, prišla svom dečku i zaprosila ga pred svim prisutnima. Snimak ovog dirljivog trenutka brzo se proširio društvenim mrežama, a potom izazvao pozitivne komentare javnosti.

Na snimku se jasno vidi kako Alis prilazi svom dečku, tražeći njegovu pomoć, a zatim iznenađujuće izvlači prsten i postavlja mu pitanje koje će ih trajno spojiti. Ovaj neočekivani gest izazvao je različite reakcije među gledaocima, podstičući raspravu o tradicionalnim ulogama u prosidbi.

Pošto je snimak postao viralan, mnogi korisnici društvenih mreža izrazili su svoje mišljenje o ovoj neobičnoj prosidbi. Pitanje da li je prihvatljivo da žena zaprosi muškarca izazvalo je živahnu diskusiju o rodnim ulogama i očekivanjima u vezi.

Na samom stadionu, ovaj trenutak izazvao je emotivne reakcije, praćene gromoglasnim aplauzom i oduševljenjem prisutnih. Alis i njen dečko su zatim započeli slavlje, dok su ih očigledno dirnute reakcije podrške oko njih dodatno inspirisale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading