IPAK NIŠTA OD MEDALJE! Naše kajakašice eliminisane sa OI - veliki ENTUZIJAZAM, ali rezutat je PORAŽAVAJUĆ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak je bio preveliki zalogaj.

IPAK NIŠTA OD MEDALJE! Naše kajakašice eliminisane sa OI - veliki ENTUZIJAZAM, ali rezutat je PORAŽAVAJUĆ!

Foto: Instagram/Printscreen

Na Olimpijskim igrama u Parizu ženska kajakaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale u disciplini četverac. Anastazija Bajuk, Milica Novaković, Marija Dostanić i Dunja Stanojev zauzele su treće mesto u svojoj grupi, što ih je eliminisalo iz daljeg takmičenja. Iako su devojke uložile maksimalan napor, nisu uspele da ostvare plasman koji bi im omogućio borbu za medalju.

Ovo takmičenje predstavlja izazov čak i za najiskusnije sportiste, a konkurencija je izuzetno jaka. Srbija može da bude ponosna na svoje kajakašice, koje su se hrabro borile na Olimpijadi, predstavljajući svoju zemlju sa velikim entuzijazmom i predanošću.

Iako rezultat nije bio onakav kakav su se nadale, ovo iskustvo će sigurno biti dragoceno za dalji razvoj kajakaškog sporta u Srbiji. S obzirom na mladost i talenat ovih sportistkinja, možemo očekivati da će u budućnosti postizati značajne uspehe na međunarodnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading